AvonPlanet Spa Radiant Gold Kirkastava Vartalohierontaöljy Hohdolla

Avon Planet Spa Radiant Gold Kirkastava Vartalohierontaöljy Hohdolla
Avon Planet Spa Radiant Gold Kirkastava Vartalohierontaöljy Hohdolla
150 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: AVO4753

Ihoöljy Avon Planet Spa Radiant Gold antaa ihollesi intensiivistä kosteuttavaa ja elvyttävää hoitoa.

Ominaisuudet:

  • kosteuttaa syvältä
  • jättää ihon sametinpehmeäksi
  • elvyttää ja hoitaa ihoa

Käyttöohjeet:
Hiero pieni määrä öljyä kevyesti vartalon iholle.

Tuotteen täydellinen koostumus

SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, PEG-8 DILAURATE, PARFUM, MICA, BENZOIC ACID, BHT, AQUA, SACCHAROMYCES FERMENT LYSATE FILTRATE, TOCOPHEROL, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, BENZYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, COUMARIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Koostumus
öljy
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
Öljyn Tyyppi
öljyfuusio

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.