Bioderma Sensibio H2O Puhdistavat pyyhkeet Herkälle Iholle

Bioderma Sensibio H2O Puhdistavat pyyhkeet Herkälle Iholle
Bioderma Sensibio H2O Puhdistavat pyyhkeet Herkälle Iholle
8,50
25 kpl
Koodi: BIR0822 | Varastossa

Ole hyvä ja huomioi, että pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 20.5.2021
UPS Air Mail
maanantai 17.5.2021

Kuvaus Bioderma Sensibio H2O
Ominaisuudet

Meikinpoistotuotteen Bioderma Sensibio H2O Micelární Ubrousky avulla poistat meikin täydellisesti ja hellävaraisesti, myös silmien alueelta.

Ominaisuudet:

  • poistaa täydellisesti myös vedenkestävän meikin
  • jättää ihon raikkaaksi
  • dermatologisesti testattu

Käyttöohjeet:
Ota liina pakkauksesta ja pyyhi sillä meikki ja kaikki epäpuhtaudet hellävaraisesti kasvoilta. Sulje pakkaus hyvin käytön jälkeen estääksesi liinojen kuivumista.

Ominaisuudet

Koostumus
Puhdistavat Pyyhkeet
Ihon tyyppi
Herkkä
Vaikutukset
Rauhoittava

Tietoja brändistä Bioderma

Bioderma dermokosmetiikka perustuu ihon ja sen biologisten mekanismien tuntemiseen. Tämä tieteellinen lähestymistapa takaa tuotevalmisteet, jotka on kohdistettu eri ihotyypeille ja ihon erilaisille tarpeille. Bioderman kosmetiikka ei sisällä iholle haitallisia aineosia, kuten parabeeneja, ftalaatteja tai formaldehydejä. Jokaisen tuotteen koostumus perustuu kokonaan puhtaisiin aktiivisiin ainesosiin, jotka on löydetty ihosta – tämä takaa, että iho sietää Bioderman tuotteita täydellisesti. Jokainen ihonhoitotuote on tarkasteltu kliinisessä tutkimuksessa, ja se on luotu dermatologian, allergologian ja toksikologian asiantuntijoiden valvonnassa. Perustamisestaan lähtien vuonna 1970, brändi on kehittänyt useita patentteja, esimerkiksi Bioderma Sensibio – Bioderman misellivesi – oli historian ensimmäinen puhdistusvesi ja nykyäänkin se on yksi suosituimmista. Bioderma Sébium -sarja taas sisältää patentoidun Fluidactiv-kompleksin, joka torjuu tehokkaasti kaikki rasvaisen ja ongelmaisen ihon merkit. Brändin tuotevalikoima sisältää hienostuneet ihonhoitotuotteet koko vartalolle. Tärkeää on, että Bioderma ei tarjoa vain väliaikaista helpotusta, vaan se hoitaa suoraan ongelman syytä. Varmista, että ihosi saa täydellisen hoidon!

Arvostelu Bioderma Sensibio H2O