Biolage

Ammattimainen luonteeltaan. Rehellinen vakaumukseltaan. Tällainen on Biolagen hiuskosmetiikka, joka käyttää tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä aineosia ja kampaajien runsasta kokemusta. Biolagen tuotteet erottuvat tehokkuudellaan, tuottavat upeita tuloksia ja ovat samalla hellävaraisia hiuksille.

 

Biolage brändin perusti Arnie Miller, jolla oli vuonna 1990 ajatus käyttää luonnon voimaa hiusten ravitsemiseen ja suojaamiseen. Brändiarvoihin kuuluu usko luonnollisuuteen, kestävyyteen, vilpittömyyteen ja terveyteen. Brändi painottaa luonnollisten materiaalien käyttöä ja ympäristöystävällisyyttä.
 
Sarja Biolage R.A.W – real, authentic, wholesome – tuo vielä enemmän luonnollisia ainesosia, kierrätettyjä pulloja ja ympäristöystävällisesti hajoavia koostumuksia. Se on loistava valinta niille, jotka välittävät ekologiasta ja haluavat samanaikaisesti täydelliset hiukset.
 
Biolage R.A.W -sarjan tuotteiden ohella asiakkaat rakastavat shampoota Biolage Essentials VolumeBloom, joka lisää volyymiä hienoimmillekin hiuksille, hoitoainetta Biolage Essentials HydraSource, joka ravitsee hiukset täydellisesti tai Biolage Keratindose herkille hiuksille.

Katso koko teksti piilota teksti

Parhaiten myyvät