Mine põhisisu juurde

Bobbi Brown

Bobbi Brown

Kauneuden salaisuus on yksinkertainen: ole oma itsesi. Näin sanoo Bobbi Brown, samannimisen yhdysvaltalaisen kosmetiikkabrändin perustaja, jonka laadukkaat, luonnollisen sävyiset meikkituotteet tuntee koko maailma.  

Kosmetiikka Bobbi Brown sai alkunsa 90-luvulla, jolloin kaupat ja kauneussalongit olivat täynnä voimakkaita, räikeän värisiä meikkejä. Ammattimeikkaaja Bobbi Brown kaipasi kuitenkin luonnollisen sävyisiä tuotteita, jotka auttaisivat korostamaan naisten kauneutta eivätkä peittäisi sitä. Siksi oli vain ajan kysymys, milloin Bobbi perustaa oman kosmetiikkabrändinsä, ja vihdoin vuonna 1991 hän lanseerasi ensimmäisen, beigen värisiin pigmentteihin perustuvan 10 huulipunan sarjansa.  

Kokeile luonnollista Bobbi Brown -meikkivoidetta, heleyttävää Bobbi Brown peitevoidetta, kiinteää Bobbi Brown puuteria tai kevyttä Bobbi Brown BB -voidetta. Asiakkaiden suosikki on myös turvotusta ja tummia silmänalusia lievittävä silmänympärysvoide Bobbi Brown Extra Eye Repair Cream, upeaa volyymiä antava ripsiväri Bobbi Brown Eye Opening Mascara ja vitamiinipitoinen pohjustusvoide Bobbi Brown Face Care. Kannattaa tutustua myös aurinkopuuteriin Bobbi Brown ja huulipunaan Bobbi Brown Luxe Lip Color, jonka laajasta sävyvalikoimasta löytää jokainen omansa.

Katso koko teksti piilota teksti