BrushArt Hair Keraaminen Harja Hiuksille

BrushArt Hair Keraaminen Harja Hiuksille
BrushArt Hair Keraaminen Harja Hiuksille
Ø 33 mm
9,30

Koodi: BRU03708 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 18.5.2021
UPS Air Mail
huomenna keskiviikko 12.5.2021

Kuvaus BrushArt Hair

Kauniisti kohotetut hiukset eivät enää vaadi kampaamokäyntiä. Keraamisesta BrushArt Hair -hiusharjasta tulee korvaamaton apulaisesi, jonka avulla loihdit itse haluamasi kampauksen.

Hiustenkuivaajan kanssa käytettynä pääset harjan kanssa ammattimaiseen lopputulokseen aina silloin, kun itse haluat. Sen rei'itetty keskiosa sallii kuuman ilman virrata, ja erityisen pintakäsittelyn ansiosta onnistut muotoilussa nopeasti ja helposti.

Ominaisuudet:

  • pyöröharja laineiden tekemiseen hiuksiin
  • harjan keskiosa mahdollistaa hiustenkuivaajan kuuman ilman läpivirtauksen
  • kuparipinnoitus johtaa lämpöä hyvin ja säästää muotoiluun kuluvaa aikaa
  • varren muotoilu helpottaa harjan käsittelyä
  • käytännöllinen ripustusreikä
  • tyylikäs muotoilu

Materiaali:

  • keramiikka ja kupari, jotka johtavat lämpöä harjan rungossa nopeasti ja tasaisesti, mikä säästää halutun tulokseen aikaansaamiseen kuluvaa aikaa ja energiaa.
  • nailonpiikit

Käyttö:
Harja on tarkoitettu käytettäväksi hiustenkuivaajan kanssa. Voit luoda sen avulla hiuksiin pehmeitä aaltoja.

Tietoja brändistä BrushArt

Nuorekas brändi, joka luo trendejä meikki-, hiustenhoito- ja muotoilutarvikkeiden maailmassa. BrushArt tarjoaa hiusharjoja, meikkisiveltimiä sekä niiden hoitotuotteita, trendikkäitä meikkipusseja ja muita tarvikkeita. Brändillä on yksinkertaisesti kaikkea, mitä jokainen trendejä seuraava kaunotar tarvitsee!

BrushArtin parhaiten myytyihin tuotteisiin kuuluvat ehdottomasti villisikaharjaksiset harjat, jotka tuovat hiuksillesi suorastaan uskomatonta kiiltoa. Meikin levittämistä taas nopeuttavat ihanat meikkisienet, jotka varmistavat kaiken luonnollisimman tuloksen.

Brändi ilahduttaa myös siveltimien ystäviä. BrushArtin siveltimien harjakset ovat täydellisen pehmeitä ja tekevät meikistäsi virheettömän. Ne sopivat loistavasti myös lahjaksi yhdessä meikkipussin kanssa. Nuorimmat ihastuvat taas lapsille tarkoitettuihin kosmetiikkalaukkuihin, hiuspinneihin ja -lenkkeihin, jotka auttavat hienoimpienkin hiusten käsittelyä ja ovat lisäksi niin söpöjä!

Tätä kaikkea on BrushArt: laadukkaita, edullisia ja trendikkään näköisiä tarvikkeita, jotka ylentävät kauneusrutiinisi uudelle tasolle.

Arvostelu BrushArt Hair