Burberry Brit Sheer Eau de Toilette Naisille

Burberry Brit Sheer Eau de Toilette Naisille
Burberry Brit Sheer Eau de Toilette Naisille
100 ml
32,50

Koodi: BUR0049 | Varastossa

Ole hyvä ja huomioi, että pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Burberry Brit Sheer
Ainesosat

Iso-Britannia on lahjoittanut maailmalle paljon. The Beatlesista, kello viiden teestä, Rolls Roycesta ja Harry Potterista aina Queen-yhtyeeseen tai Burberryyn ja sen ikoniseen trenssitakkiin. Tämä ikoninen tuote on toiminut inspiraationa myös naisten Eau De Toilette -tuoksulle Burberry Brit Sheer, joka on yhtä miellyttävä ja ilahduttava kuin aamuauringon ensi säteet ihollasi.

  • raikas kukkainen ja hedelmäinen tuoksu
  • optimistiselle naiselle
  • sopii hyvin päiväkäyttöön lämpimällä säällä

Tuoksun koostumus
Heti alkuun tunnet mandariinin, yuzun, makean litsin ja ananaksen lehtien mehukkaat nuotit. Hetken kuluttua kukkaan puhkeaa kimppu hempeitä pioneja ja persikkapuun kukkia, jotka korostavat suloisesti päärynän tuoksua. Pohjatuoksussa on sekoitus valkoista myskiä ja vaaleaa puuta, mikä tuo tuoksulle syvyyttä ja naisellisuutta.  

Tuoksun tarina
Kukkaistuoksu Burberry Brit Sheer esiteltiin vuonna 2015. Pulloa koristavat kevyenä kohokuviona tuotemerkille ominaiset ruudut, jotka tulivat tunnetuksi jo vuonna 1920. Tällöin ne ensimmäistä kertaa koristivat nykyäänkin suositun ikonisen trenssitakin vuorta.

Herättikö tämä tuoksu mielenkiintosi? Vuonna 2019 Burberry päätti uudistaa eräiden tuoksujensa pullojen ulkomuodon, ja siksi pullo tai pakkaus saattaa erota kuvasta pienten yksityiskohtien osalta. Voit kuitenkin luottaa siihen, että Burberry-tuoksu on säilyttänyt ajattoman brittiläisen eleganssinsa.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Yuzu, Mandariini, Litsi, Ananaksen Lehti
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Vaaleanpunainen Pioni, Nashi, Persikan Kukka
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Puiset Vivahteet, Valkoinen Myski
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Arvostelu Burberry Brit Sheer