Mine põhisisu juurde

Caudalie

Tietoa Caudalie-merkistä

Hyödynnä viinirypäleiden lukuisat hyvää tekevät vaikutukset. Caudalie-tuotteet kätkevät sisälleen aurinkoisten viinitarhojen koko kauneuden. Niiden tärkein ainesosa on maailman tehokkain antioksidantti – viinirypäleen siemenuute, joka vaikuttaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan. 

 

Ranskalaiset Mathilde ja Bertrand Thomas perustivat Caudalie-tuotemerkin vuonna 1993 professori Joseph Vercauterenin tapaamisen jälkeen. Professori kertoi avioparille viinirypäleiden ainutlaatuisista kiinteyttävistä, suojaavista ja nuorekkuutta lisäävistä vaikutuksista, ja siitä lähtien Caudalie on tuonut markkinoille toinen toistaan tehokkaampia ihonhoitotuotteita. Kaikki tuotteet ovat ainutlaatuisia, mutta ne sopivat silti yhteen toistensa kanssa. Caudalie-tuotteiden koostumus on aina hellävarainen niin iholle kuin ympäristöllekin.

Kokeile Caudalie-tuotteita nyt omalla ihollasi. Caudalie Beauty Elixir -kasvosuihke ja muut huipputuotteet ovat saavuttaneet suosion lukuisten julkkisten, meikkitaiteilijoiden ja kosmetiikan ystävien keskuudessa ympäri maailmaa. Myös Caudalie Cleaners&Toners -kasvokuorinta ja Caudalie Masks&Scrubs -kasvonaamio ovat mainitsemisen arvoisia. Valitsetpa minkä tahansa Caudalie-tuotteen, voit olla varma, että se tekee päivittäisestä ihonhoitorutiinistasi ainutlaatuisen ja rentouttavan kokemuksen.

Katso koko teksti piilota teksti