Mine põhisisu juurde

Cremo

Tietoja tuotemerkistä Cremo

Loistava teho, ensiluokkaiset ainesosat ja fantastiset tulokset. Hoitotuotemerkki miehille, jotka haluavat näyttää hyvältä ja myös tuntea olonsa mukavaksi. Miehille, jotka odottavat hoitotuotteiltaan enemmän ja joille vartalon- ja kasvojenhoito on tapa ilmaista persoonallisuutta ja kohottaa itsetuntoa.

 

Meidän täytyy olla parhaita kaikista, jotta te voisitte mahdollisimman hyvin. Tämä on kalifornialaisen Cremon motto. Cremo Company on kosmetiikkayritys, joka ammentaa vanhoista perinteistä. Jokapäiväinen ainutlaatuisuus ja erittäin tehokkaat ainesosat yhdistyvät ylelliseen kasvojen- ja vartalonhoitoon siten, että asiakaskokemus olisi aina täydellinen.

Cremo perustettiin vuonna 2005 ja sen menestys perustuu yhteen ainoaan tuotteeseen – partavoiteeseen. Yrityksen perustaja sai tehtäväkseen luoda parhaimman partavoiteen, täydellisen tuotteen, joka toimisi loistavasti ja olisi myös kaikkien ulottuvilla. Näin sai alkunsa tuotemerkki Cremo. Nykyään Cremo tarjoaa kattavan valikoiman kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita miehille, painottaen tehoa, laatua ja yksityiskohtia aivan kuten aiemminkin.

Tutustu tähän ylelliseen hoitoon ja tee jokapäiväisestä rutiinistasi odotettu rituaali. Cremo Shave Cream -partavoide takaa sinulle täydellisen sileän parranajon, Cremo Beard Oil -partaöljy puolestaan antaa parrallesi sen tarvitsemaa hoitoa. Kehosi ja mielesi virkistää energisoiva suihkugeeli Cremo Reserve Collection Palo Santo ja hiuksistasi huolehtii virkistävä shampoo Cremo Citrus & Mint Leaf 2in1 Cooling Shampoo.

 

 

Katso koko teksti piilota teksti