Mine põhisisu juurde

Darphin

Darphin

Darphinin erittäin tehokkaassa hoitomenetelmässä yhdistyvät luonnolliset koostumukset ja ainutlaatuiset hieronnat, jotka voit helposti sisällyttää säännöllisiin ihonhoitorutiineihisi. Tämä yhdistelmä tekee ihostasi kauniimman ja tuottaa näkyviä tuloksia.
 
Pierre Darphin oli kasvitieteilijä, kinesioterapeutti ja mestari luomaan erilaisia koostumuksia. Hän asetti itselleen vaikean tavoitteen: löytää vain mahdollisimman korkeapitoisia ja puhtaimpia luonnollisia esansseja. Hän halusi käyttää niiden voimaa luodakseen ihonhoitomenetelmän, joka alkaa vaikuttaa heti ainesosien imeytyessä ihoon. Siinä hän onnistuikin ja ryhtyi seuraavaksi kehittämään muitakin ihoa ravitsevia tuotteita.
 
Darphin hyödynsi tietämystään lihasten ja luuston toiminnasta. Hän tiesi, että ne vaikuttavat verenkiertoon, joten hän kehitti ainutlaatuisen kasvolihasten nuorentamistekniikan – kinesiohieronnan – joka tukee ihonhoitotuotteiden vaikutuksia.
 
Darphinin kosmetiikkatuotteissa käytetään nykyäänkin erittäin tehokkaita ja täysin luonnollisia koostumuksia. Herkälle iholle suunniteltu Darphin Intral -kosmetiikkasarja kuuluu asiakkaiden kestosuosikkeihin. Darphin Hydraskin -sarjan Darphin Hydraskin Light -voide on suosituin valinta kuivalle iholle. Darphinin ihonhoitotuotteisiin sisältyvät myös kaikille ihotyypeille tarkoitetut, täysin luonnolliset ja miellyttävän tuoksuiset Darphin-öljyt.

Katso koko teksti piilota teksti