Delia Cosmetics Creator Kasvuseerumi Silmäripsille ja Kulmakarvoille

Delia Cosmetics Creator Kasvuseerumi Silmäripsille ja Kulmakarvoille
Delia Cosmetics Creator Kasvuseerumi Silmäripsille ja Kulmakarvoille
7 ml
3,90

Koodi: DLC3364 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 2.7.2021
UPS Air Mail
maanantai 28.6.2021

Kuvaus Delia Cosmetics Creator
Ominaisuudet

Tuote Delia Cosmetics Creator korostaa katsettasi ja silmiesi kauneutta.

Ominaisuudet:

  • edistää ja nopeuttaa ripsien kasvua
  • estää ripsien irtoamista
  • vahvistaa ja ravitsee ripsiä

Käyttöohjeet:
Levitä tuotetta pitkin yläripsien ja alaripsien tyveä. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Liian suuri määrä seerumia saattaa aiheuttaa allergiareaktion ja silmien polttelun tai punoituksen. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi vedellä.

Ominaisuudet

Sävy
läpinäkyvä
Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille

Tietoja brändistä Delia Cosmetics

Sinäkin voit tuntea itsesi kauniiksi ja mukavaksi joka päivä. Delia Cosmetics tuo esille luonnollisen kauneutesi ja korostaa todellista itseäsi.

Puolalainen brändi Delia Cosmetics on perheyritys, mikä heijastuu heidän filosofiassaan. Kaikki tuotteet on valmistettu rakkaudella, poikkeuksellisella huolella ja korkealaatuisesti - tämä selittää brändin yli 20 vuotta kestänyttä suosiota asiakkaiden keskuudessa. Delia beauty auttaa sinua tasoittamaan ryppyjäsi, käsittelemään hyperpigmentaatiota, vahvistamaan kyntesi tai neutraloimaan keltaista sävyjä vaaleissa hiuksissasi. Se tarjoaa ihonhoitoa, vartalohoitoa, hiustenhoitoa sekä kynsienhoitoa ja meikkiä.

Delia Henna kulmakarvaväri antaa kulmakarvoillesi kestävän voimakkaan värin, samalla kun se tekee ne paksummiksi. Sitä voidaan käyttää myös silmäripsille kiinnittämiseksi huomiota silmiisi. Delia Hybrid Gel -päällyslakka on hieno tuote manikyyriisi - se nopeuttaa kuivausprosessia, lisää loistavaa kiiltoa ja suojaa kynsilakkaa pirstomiselta jopa 7 päivän ajan. 

Liity joukkoon tuhansia asiakkaita eri puolilta maailmaa, jotka luottavat Delia Cosmetics:iin.

Arvostelu Delia Cosmetics Creator