DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Naisille

6×
DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Naisille
DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
Alennusmyynti
100 ml
36,57

Koodi: DKN0061 | Varastossa

Ole hyvä ja huomioi, että pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 19.4.2021
UPS Air Mail
torstai 15.4.2021

Kuvaus DKNY Be Delicious Fresh Blossom
Ainesosat

Astu sisään ihanan keväiseen puutarhaan täynnä kukkivia hedelmäpuita, joiden ihailua et voi lopettaa. Eau de Parfum DKNY Be Delicious Fresh Blossom on täynnä kukkaan puhjenneita kukkia ja lupausta tulevasta sadosta. Kietoudu keväisen iloiseen, raikkaaseen ja energiseen tuoksuun.

  • kevyt ja raikas tuoksu ja miedon makeat vivahteet
  • energisille naisille, jotka rakastavat elämää
  • sopii käytettäväksi koko päivän ajan 

Tuoksun koostumus
Hengitä raikasta tuulenvirettä ja kevätaurinkoa. Ammenna energiaa vaativaan päivään. Tuoksun sydämessä on kielon, ruusun ja jasmiinin kevyt kukkaistuoksu, joka yhdistyy elegantisti hedelmäisiin vivahteisiin. Koko tuoksuluomusta kannattelevat pohjatuoksun puiset vivahteet on maustettu punaisella omenalla.

Tuoksun tarina
Be Delicious Fresh Blossom on säteilevä tuoksu, jossa yhdistyvät naisellisuus ja elinvoima, pehmeys ja dynaamisuus. Se vie sinut hetkessä pois arjesta, ja pelkkä vilkaisu pulloon muistuttaa kukkivasta omenatarhasta. Eau de Parfumin tuoksu johdattelee sinut lähes kirjaimellisesti läpi omenatarhan. Tuoksu on tuotu markkinoille vuonna 2009.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Aprikoosi, Mustaherukan Lehdet
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kielo, Ruusu, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Punainen Omena, Puiset Vivahteet
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Tietoja brändistä DKNY

Moderni, itsevarma, ikoninen – tämä on paras tapa kuvata Donna Karan brändiä, joka saa inspiraatiota New Yorkin energiasta. Brändi luotiin itsevarmalle naiselle, joka ei koskaan tiedä minne päivä vie. Tutustu Donna Karan New York tuoksujen monipuoliseen maailmaan, joka voi muuttaa arkihetken ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

 

Muoti ei ole ainoa asia, joka on tehnyt brändistä kuuluisan ympäri maailmaa. DKNY tuoksut herättävät halua elää elämää täysillä. Ikoninen DKNY tuoksu Be Delicious – mehukas ”omena” virkistävällä hedelmäis-kukkaisella tuoksulla, kiehtoo kaiken ikäisiä naisia.

Mutta DKNY sarja naisille viehättää sinua myös monilla muilla tuoksuilla. Kokeile esimerkiksi hienoa kukantuoksuista DKNY Pure tai DKNY Red Delicious Eau de Parfum, kuuluisan omenanmuotoisen tuoksupullon punaisessa versiossa. Ja koska miehesikin pitäisi tuoksua ihanalta, yritä ohjata häntä kohti Eau de Toilettes ja Eau de ColognesDKNY sarjaa miehille.

Arvostelu DKNY Be Delicious Fresh Blossom6