DKNYOriginal Women Eau de Parfum Naisille

14×
DKNY Original Women Eau de Parfum Naisille
DKNY Original Women Eau de Parfum Naisille
Erikoistarjoukset
30 ml
29,90

Koodi: DKN0270 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus DKNY Original Women
Ainesosat

Tee arjestasi ruusuilla tanssimista! Naisten Eau de Parfum DKNY Original Women auttaa sinua erottumaan joukosta ja korostamaan erityisyyttäsi. Antaudu pehmeälle yhdistelmälle sitruksisia ja kukkaisia vivahteita, jotka sopivat mainiosti niin työpäiviin toimistolla kuin vapaa-aikaankin.

  • sitruksinen tuoksu
  • moderneille naisille, jotka haluavat nauttia
  • sopii niin päivä- kuin iltakäyttöön

Tuoksun koostumus
Nuuhkaistuasi tuoksua kerran sinusta tuntuu kuin olisit juonut ainutlaatuisista ainesosista sekoitetun harvinaislaatuisen koktailin. Ensin sinut saa pauloihinsa sitrushedelmien ja kevääntuoksuisten orvokkien yhdistelmä. Parin minuutin kuluttua tuoksuun yhdistyy kukkivien orkideojen, narsissien ja hauraiden lootuksenkukkien sekoitus. Herkullisten tuoksujen huumaava sinfonia vie sinut lopulta tuoksuvien koivujen ja muiden puulajien täyttämään metsään ja saa aikaan täydellisen tuoksuelämyksen.

Tuoksun tarina
DKNY Original Women -tuoksu esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Nykyään sillä on paljon intohimoisia faneja niin vanhempien naisten kuin nuorempien tyttöjenkin keskuudessa.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT, AQUA, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ISOPROPYLPARABEN, SILICA, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Vodka, Sitrushedelmä, Tomaatin Lehdet, Violetti
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Lootus, Orkidea, Pääsiäislilja
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Puu, Koivu
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä

Tietoja brändistä DKNY

Moderni, itsevarma, ikoninen – tämä on paras tapa kuvata Donna Karan brändiä, joka saa inspiraatiota New Yorkin energiasta. Brändi luotiin itsevarmalle naiselle, joka ei koskaan tiedä minne päivä vie. Tutustu Donna Karan New York tuoksujen monipuoliseen maailmaan, joka voi muuttaa arkihetken ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

 

Muoti ei ole ainoa asia, joka on tehnyt brändistä kuuluisan ympäri maailmaa. DKNY tuoksut herättävät halua elää elämää täysillä. Ikoninen DKNY tuoksu Be Delicious – mehukas ”omena” virkistävällä hedelmäis-kukkaisella tuoksulla, kiehtoo kaiken ikäisiä naisia.

Mutta DKNY sarja naisille viehättää sinua myös monilla muilla tuoksuilla. Kokeile esimerkiksi hienoa kukantuoksuista DKNY Pure tai DKNY Red Delicious Eau de Parfum, kuuluisan omenanmuotoisen tuoksupullon punaisessa versiossa. Ja koska miehesikin pitäisi tuoksua ihanalta, yritä ohjata häntä kohti Eau de Toilettes ja Eau de ColognesDKNY sarjaa miehille.

Arvostelu DKNY Original Women14