Dolce & GabbanaDolce Shine Eau de Parfum Naisille

Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Parfum Naisille
Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Parfum Naisille
Alennusmyynti
75 ml
59,27

Varastossa | Koodi: DOG08415
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 25.1.2022
UPS Air Mail
huomenna torstai 20.1.2022

Naisille suunnattu eau de parfum -tuoksu Dolce & Gabbana Dolce Shine on vanginnut sen hetken, jona kevään ensimmäiset auringonsäteet lämmittävät kasvojasi. Säkenöivä tuoksu tuo hymyn kasvoillesi ja valaisee sinun ja ympäristösi päivän.

  • hedelmäinen kukkaistuoksu on kuin luotu aurinkoisiin päiviin
  • pursuaa italialaista elämäniloa
  • tuoksu lanseerattiin vuonna 2020

Tuoksun koostumus
Ensin aistisi lumoaa kirpeänraikkaan greipin, mehukkaanmakean mangon ja kvittenin yhdistelmä. Hetken kuluttua tunnet ripauksella suolaa terästetyn jasmiinin ja appelsiininkukan sekoituksen. Puumaiset ja makeat santelipuun ja myskin aromit häivyttävät tuoksun vähitellen.

Tuoksun tarina
Raikas ja iloa pursuava eau de toilette -tuoksu Dolce & Gabbana Dolce Shine johdattelee sinut innoituksensa, Italian Amalfin rannikon aurinkoisiin puutarhoihin. Tuoksu tuo mieleen nuoren ja hymyilevän tytön, joka pelkällä olemassaolollaan valaisee läheistensä päivän.

Pullon aurinkoinen, pehmeän keltainen väri kuvastaa tuoksun luonnetta ja sen violetilla painettu nimi ”shine” (hehku) lisää tuoksuun energiaa. Dolce-tuoksusarjan ikonisessa korkissa on grosgrain-materiaalista valmistettu musta rusetti.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Mango, Kvitteni, Greippi
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Appelsiinin Kukka, Jasmiini, Suola
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Puu, Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen