Entsyymikuorinta

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   1
  •   1
Parhaiten myyvät

Kokeile uutta ihonpuhdistustapaa! Valitse entsymaattinen kuorinta, joka poistaa hellävaraisesti ja samalla tehokkaasti epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa.

Jos perinteinen kuorinta mikrokiteiden avulla saa ihosi kutiamaan, entsymaattinen kuorinta Ryorilta, Alcinalta tai Collistarilta on erinomainen ratkaisu!

Miten entsyymit vaikuttavat kuorinnassa?

Hedelmähappojen luonnolliset entsyymit poistavat känsöittyneen ihon, avaavat ihohuokoset ja tasoittavat ihoa. Lisäksi se kosteuttaa ja vaikuttaa tulehduksia ehkäisevästi. Alussa saatat tuntea pientä kihelmöintiä tai polttelua, mutta täysin siedettävässä määrin. Tämän kuorintaprosessin aikana iho uusiutuu ja ihon väri tasoittuu.

Entsymaattisen kuorinta-aineen levittäminen

Levittäessäsi kuorinta-ainetta noudata aina pakkauksen ohjeita. Kuorinta-aine levitetään iholle, josta meikki on poistettu (vältä silmänympäryksiä) ja jossa sen annetaan vaikuttaa pari minuuttia. Kun vaikutusaika päättyy, pese kuorinta-aine pois haalealla vedellä. Lopuksi levitä kasvovoidetta ihon kosteuttamiseen.

Entsymaattinen kuorinta sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Jokainen iho on kuitenkin erilainen ja poikkeustapauksissa voi ilmaantua allergisia reaktioita. Ole sen vuoksi varovainen, kun levität tuotetta iholle ensimmäistä kertaa ja anna kuorinta-aineen vaikuttaa lyhyemmän ajan. Jos ihosi reagoi kuorinta-aineeseen hyvin, voit käyttää sitä säännöllisesti.