Mine põhisisu juurde

Meikkirutiini

Vain harvalla meistä on käynyt niin hyvä tuuri, että on saanut syntymälahjaksi virheettömän ihon. Suurin osa ihmisistä kärsii jonkinlaisista ihon virheistä, mikä on täysin normaalia. Jos haluat voida paremmin ja saada ihosi näyttämään upeammalta, saat meiltä hyvät vinkit.
Hyödynnä myös 15 % alennus tähän meikkiin tarvittavista tuotteista.

1. vaihe: Hoito ja siloitus

Ennen kuin alat peittää mitään kohtia kasvoillasi, on tärkeää kosteuttaa iho kunnolla ja pehmentää sen rakennetta. Tässä sinua auttaa pohjustusvoide. Varsinainen meikkivoide näyttää siten paljon paremmalta, ei keräänny ryppyihin ja kestää kauemmin.

2. vaihe: Peittäminen ja tasoittaminen

Sopivaa meikkivoidetta valitessasi mieti, kuinka voimakasta peittävyyttä kaipaat ja mikä on ihotyyppisi ja ihosi sävy. Nestemäiset meikkivoiteet ovat erittäin monikäyttöisiä, sopivat lähes jokaiselle, ja niiden valikoima on todella laaja. Tutustu kuitenkin myös kiinteisiin ja vaahtomaisiin meikkivoiteisiin (erinomaisia rasvaisemmalle iholle) tai meikkivoidepuikkoihin (peittävät paremmin).

3. vaihe: Mattapintainen vai heleä?

Vaikka vallitseva trendi on nykyään glow skin, rasvaisemmalle ja sekaiholle varmasti sopii T-alueen lisäpuuterointi esimerkiksi hienoksi jauhetulla irtopuuterilla. Näin saat meikkivoiteen näyttämään upealta pidempään. Pidä laukussa mukana kiinteä puuteri, jolla piristät meikkiä helposti päivän aikana. Onko sinulla pikemminkin kuiva iho? Suosi siinä tapauksessa kevyesti kirkastavia puutereita. Jos haluat pitää kiinni meikkivoiteesi sävystä, kokeile läpinäkyvää puuteria.

4. vaihe: Loputon kesto

Tiesitkö, että kiinnityssuihke voi pidentää meikkivoiteesi kestoa jopa useammalla tunnilla? Voit luottaa siihen, että ihosi näyttää täydelliseltä vielä työpäivän jälkeenkin tai tanssittuasi läpi yön. Lisäksi suihke kosteuttaa, suojaa ja kirkastaa ihosi tai vaihtoehtoisesti antaa sille mattapinnan.

Kaikki nämä tuotteet 15 % alennuksella