GUERLAIN Cologne du Parfumeur Kölnin Vesi Unisex

GUERLAIN Cologne du Parfumeur Kölnin Vesi Unisex
GUERLAIN Cologne du Parfumeur Kölnin Vesi Unisex
100 ml
95,00

Koodi: GUR14164 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 20.9.2021

Kuvaus GUERLAIN Cologne du Parfumeur
Ainesosat

Iloinen, ulospäinsuuntautunut ja moderni. Sellainen on raikas Les Colognes -tuoksu, jossa puhuttelevat valkoinen myski, vihreä bergamotti ja appelsiininkukat. Unisex-kölninvesi GUERLAIN Cologne du Parfumeur ilahduttaa niin naisia kuin miehiäkin. Tämän tuoksun voit jakaa kumppanisi kanssa ja nauttia yhteisen tuoksun tuomasta intiimiyden tunteesta.

Jos etsit tuoksua, jonka voit yhdistää lempiparfyymiisi, kokeile vaikkapa sekä naisille että miehille suunnattua GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq -kölninvettä. Näin siitäkin huolimatta, ettei tätä tuoksua – Cologne du Parfumeur – ole varsinaisesti suunniteltu yhdistettäväksi.

  • myskin ja vihreiden sitrushedelmien tuoksu
  • intiimi, raikas ja moderni tuoksu
  • sopii miehille ja naisille

Tuoksun koostumus
Aluksi sinut lumoavat bergamotin lämpimät sitruksiset vivahteet, joita täydentävät appelsiininkukkien makean raikkaat aromit. Koko tuoksuyhdistelmää korostaa puhdas ja aistillinen valkoinen myski, jonka tuoksu on ainutlaatuinen ja intiimi. Ihastut tähän kevyeen ja eloisaan tuoksuun aina uudelleen, joka päivä.

Tuoksun tarina
Cologne du Parfumeur -tuoksun kehitti vuonna 2010 parfymööri Thierry Wasser. Tästä modernista kölninvedestä löytyy vihreiden vivahteiden ja myskin aromien viileitä ja raikkaita sävyjä. Pulloa koristaa 69 mehiläistä, jotka muodostavat keisarikunnan ja Guerlain-suvun symbolin.

Tuoksuyhdistelmässä käytetyn appelsiininkukan Thierry Wasser löysi ystävänsä puutarhasta Italian Kalabriassa. Uskomattoman makeat ja raikkaat, vihreiden vivahteiden korostamat aromit lumosivat välittömästi parfymööri Wasserin.

Tärkeä huomio

Flammable.
Koko teksti

Ainesosat

Composition
Minttu, Afrikan Appelsiinin Kukka, Sitrushedelmä, Amalfin Sitruuna, Rosmariini, Laventeli
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, aromaattinen

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN Cologne du Parfumeur