GUERLAIN Les Délices de Bain Hajustettu Vartalovoide Unisex

GUERLAIN Les Délices de Bain Hajustettu Vartalovoide Unisex
GUERLAIN Les Délices de Bain Hajustettu Vartalovoide Unisex
200 ml
38,90

Koodi: GUR11490 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 11.3.2021
UPS Air Mail
tiistai 9.3.2021

Tuoksun kuvaus GUERLAIN Les Délices de Bain
Ainesosat

Nauti ylellisestä tuoksusta aamu- ja iltarituaaliesi aikana. Vartalonhoitotuote GUERLAIN Les Délices de Bain rauhoittaa aistisi ja hellii ihoasi lempituoksullasi.

Ominaisuudet:

  • levittyy hyvin, imeytyy helposti
  • rauhoittaa ihoa ja virkistää sitä
  • jättää ihon samettisen pehmeän tuntuiseksi

Ainesosat

Composition
Appelsiinin Kukka, Bergamotti, Mantelit
Koostumus
Voide

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN Les Délices de Bain