Skip to main content

Harmaat hiukset

Parhaiten myyvät

Älä pelkää harmaita hiuksia, vaan kanna harmaita hiuksiasi ylpeydellä. Jotta ne olisivat kauniit ja terveet, käytä erikoistuotetta harmaille hiuksille.

Kun hiukset kadottavat pigmenttiä, niistä tulee herkemmät ja heikommat ja tarvitsevat perusteellisempaa huolenpitoa. Notino.fi -verkkokauppa tarjoaa ravitsevia tuotteita harmaille ja valkoisille hiuksille, kuten koentsyymi Q10, joka stimuloi hiusjuuria ja aktivoi keratiinin tuotantoa.

Hiusten pesuun valitse hellävarainen shampoo harmaille hiuksille. Jos hiuksissasi on kellertävä sävy, hanki hopeashampoo, joka neutraloi väriä. Valikoimastamme löydät myös harmaille hiuksille tarkoitettuja väripigmenttiä sisältäviä shampoita, jotka antavat hiuksille tummemman sävyn.

Kiiltävämpien ja vahvempien hiusten saamiseksi käytä hoitoainetta tai hiusnaamiota. Voit myös kokeilla kaunistavaa suffleeta tai hopeapigmenttiä sisältävää spraytä hiuksille valkoisten hiusten värin elävöittämiseen. Valkoisista hiuksista puuttuu pigmenttiä, joka suodattaa auringon säteitä, joten käytä sen vuoksi UV-suojalla varustettuja hiustuotteita, jotka suojaavat vahingolliselta säteilyltä.

Oletko päättänyt peittää harmaat? Ratkaisu on hiusväri. Toimi sillä periaatteella, että käytät omaa luonnollista hiustenväriäsi yhtä astetta vaaleampaa sävyä. Näin väristä ei tule liian voimakasta ja se vaikuttaa luonnollisemmalta.

Valitse laajasta harmaille ja valkoisille hiuksille tarkoitettujen tuotteiden valikoimastamme Alpecinilta, Schwarzkopf Professionalilta, L’Oréal Professionnellilta ja muilta merkeiltä. Hintamme ovat matalampia kuin kivijalkakaupoissa.