Mine põhisisu juurde

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein -kosmetiikka kantaa perustajansa nimen. Helena Rubinstein oli ainutlaatuinen nainen, joka uskoi kauneuden voimaan. Hän piti naisen kauneutta tehokkaana keinona saavuttaa tavoitteita ja asiana, joka heijastaa suuresti älykkyyttä ja koulutusta. Hän omisti koko elämänsä kauneudelle ja hänen uskonsa kauneuteen ohjasi kaikkia hänen ottamia askeleita.

Helena Rubenstein -brändin tarina alkoi kun 22-vuotiainen Helena lähti kotoa Puolassa Australiaan. Paikallisilta naisilta saadun positiivisen vastaanoton ansiosta hän aloitti työskentelyn ei pelkästään luodakseen iholleen räätälöityä voidetta, mutta hän myös alkoi antaa kosmeettisia vinkkejä ja opettaa naisia kunnollista ihonhoitoa. Vuonna 1902 hän avasi ensimmäisen kauneussalonkinsa ja oli täysin selvää, että kosmetiikasta tulee hänen kutsumuksensa.

Rubenstein työskenteli aikansa parhaiden tiedemiesten kanssa eikä koskaan lakannut etsimästä innovatiivisia tieteellisiä tutkimusratkaisuja kauneuden alalla. Helena Rubinsteinin ripsiväri - tyyppiään ensimmäinen moderni ripsiväri - on vain yksi hänen suurimmista kosmeettisista keksinnöistään. Nimi Helena Rubinstein on täten yli 100 vuoden ajan taannut, että premium-brändi vastaa vaativimpienkin naisten odotuksia.

Katso koko teksti piilota teksti