Hugo BossBOSS Bottled Hajustettu Suihkugeeli Miehille

Hugo Boss BOSS Bottled Hajustettu Suihkugeeli Miehille
Hugo Boss BOSS Bottled Hajustettu Suihkugeeli Miehille
200 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: HUG13134

Vaihda päivittäinen suihkusi tai kylpysi elämykseen, jota odotat koko päivän. Suihkutuote Hugo Boss BOSS Bottled antaa ihollesi ihanan tuoksun ja tuottaa iloa aisteillesi.

Ominaisuudet:

  • pesee ihon ja poistaa epäpuhtaudet
  • sopii mainiosti lahjaksi yhdessä tuoksun kanssa
  • täydentää saman sarjan tuoksua

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA/WATER/EAU , SODIUM LAURETH SULFATE , SODIUM LAURYL SULFATE , PARFUM/FRAGRANCE , COCAMIDOPROPYL BETAINE , PHENOXYETHANOL , SODIUM CHLORIDE , SODIUM BENZOATE , PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL , CITRIC ACID , DISODIUM EDTA , LINALOOL , LIMONENE , SODIUM HYDROXIDE , BHT , FD&,C YELLOW NO. 5 (CI 19140) , FD&,C RED NO. 4 (CI 14700). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Koostumus
geeli

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.