Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited Eau de Toilette Miehille

1×
Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited Eau de Toilette Miehille
Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited Eau de Toilette Miehille
Erikoistarjoukset
100 ml
50,00

Koodi: HUG1506 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 4.3.2021
UPS Air Mail
maanantai 1.3.2021

Tuoksun kuvaus Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited
Ainesosat

Miesten Eau De Toilette -tuoksu Hugo Boss Boss Bottled Unlimited auttaa paljastamaan odottamatonta potentiaaliasi. Nauti loputtomasta tuoksukokemuksesta, jonka ansiosta sinua ei pysäytä mikään!

  • raikas, aromaattinen fougère-tuoksu
  • energiselle ja modernille miehelle
  • sopii sekä arkeen että juhlaan

Tuoksun koostumus
Tuoksu avautuu mintun vahvaan aromiin, joka herättää sinussa villeyttä ja hillitöntä elämänhalua. Koet välittömästi omalla kehollasi, miltä tuntuu luonnollinen raikkaus. Boss Bottled Unlimited -tuoksun sydämessä on mehukkaan ananaksen, ruusun ja lämpimän kanelin yhdistelmä. Juuri tämä erikoinen kolmikko tekee tuoksusta niin kiinnostavan ja valloittavan. Pohjatuoksu koostuu valkoisesta myskistä, santelipuusta ja pihkakistuksesta.

Tuoksun tarina
Boss Bottled Unlimited on luotu jokaiselle miehelle, joka on päättänyt murtaa kahleensa. Kun aloitat aamusi Unlimited-tuoksulla, et enää tunne mitään rajoja. Valkoiseen pulloon on kätketty jokaisen modernin miehen elämän vesi, joka on aina käsiesi ulottuvilla antamaan sinulle energiaa ja mielen kohotusta.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Violettilehdet, Minttu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kaneli, Ruusu, Ananas
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Cistus, Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
aromaattinen

Tietoja brändistä Hugo Boss

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.

Arvostelu Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited1