Hugo BossBOSS The Scent Deodoranttipuikko Miehille

Hugo Boss BOSS The Scent Deodoranttipuikko Miehille
Hugo Boss BOSS The Scent Deodoranttipuikko Miehille
75 ml

Koodi: HUG4413 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Hugo Boss BOSS The Scent
Ainesosat

Säilytä raikkautesi ja aistillisuutesi vaativienkin päivien aikana. Vastustamattoman tuoksuinen miesten deodoranttipuikko Hugo Boss BOSS The Scent, joka sisältää inkiväärin eksoottisia vivahteita, afrodiittista maninka-hedelmää ja karkeaa nahkaa, on jokaisen elegantin miehen korvaamaton kumppani. Lisäksi se korostaa täydellisesti saman sarjan Eau De Toilette -tuoksua.

Hurmaa ympäristösi ei ainoastaan charmillasi vaan myös tuoksullasi. Riittää, kun sipaiset dedoranttipuikolla kuivia kainaloitasi aamuisin ja tarvittaessa päivän aikana.

Ominaisuudet:

  • täydentää upeasti Hugo Boss BOSS The Scent Eau de Toilette -tuoksua
  • pitää kainalot raikkaina ja hyväntuoksuisina
  • koostumukseltaan helposti levitettävä
  • tuoksu kehittyy käytön aikana

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), STEARIC ACID, PALMITIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, GERANIOL, . Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Pakkaustyyppi
Deodoranttipuikko

Tietoja brändistä Hugo Boss

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.

Arvostelu Hugo Boss BOSS The Scent