Mine põhisisu juurde

Jaguar

Jaguar

Jaguar miestentuoksut ovat aivan brändin autojen kaltaisia – uniikkeja, dynaamisia ja miehekkäitä. On sanomattakin selvää, että ne huokuvat samaa yksityiskohtaista ja ajatonta muotoilua, joka brändiin liitetään yleisestikin. 

Ensimmäinen Jaguarin luksusauto valmistettiin Iso-Britanniassa vuonna 1935 Swallow Sidecars Company -brändin alaisuudessa. Sir William Lyons ja William Walmsley olivat perustaneet yrityksen vuonna 1922, ja se valmisti moottoripyörän sivuvaunuja. Toisen maailmansodan jälkeen brändi nimettiin uudelleen, ja siitä tuli Jaguar Cars Limited. 

Ensimmäinen Jaguar-tuoksu, Jaguar for Men, esiteltiin vuonna 1988. Se sisälsi basilikan, mausteiden ja lämpimän puun vivahteita, ja siitä tuli pian kaikkien luksusautoista pitävien valinta. Vuosien myötä sitä seurasivat muut karismaattiset tuoksut, kuten aromaattinen Jaguar Pace Eau de Toilette, jossa on rosmariinia ja pippuria, itämainen Jaguar Classic, jossa on raikasta sitrusta ja mausteita, aromaattinen Jaguar Classic Gold, jossa on hedelmäisiä ja puisia vivahteita, sekä itämainen ja puinen Jaguar Vision, joka hurmaa ananaksen, omenan ja santelipuun vivahteilla.

Katso koko teksti piilota teksti