Jalkavoiteet

Parhaiten myyvät

Miten valita sopiva jalkavoide

Unohda halkeilevat kantapäät ja jalkapohjien kuiva iho. Käytä jalkavoidetta säännöllisesti ja nauti täydellisen pehmeästä ihosta – niin kantapäissä kuin koko jalkapohjien alueella. Valitse laajasta valikoimasta voiteita, pehmentäviä balsameita, ravitsevia jalkavoita, kosteuttavia seerumeita tai halkeileviin kantapäihin tehoavia rasvoja, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön.

Jalkavoidetyypit

Vaivaavatko sinua kuivat kantapäät tai kovettumat tai etsitkö kenties viilentävää voidetta? Valitse paras jalkavoide tarpeidesi mukaan:

  • Jalkavoide halkeileville kantapäille kosteuttaa tehokkaasti tehden ihon pehmeäksi. Käytä voidetta halkeileviin jalkapohjiin aamuin illoin ja estä niiden halkeilu jatkossa.
  • Kosteuttava jalkavoide ravitsee jalkapohjien ja kantapäiden ihoa ehkäisten niiden kovettumista. Kokeilen esimerkiksi ureaa sisältävää jalkavoidetta, joka samalla vahvistaa ihon suojakerrosta.
  • Rentouttava voide väsyneille jaloille tekee hyvää liikunnan tai pitkän kävelyn jälkeen tai esimerkiksi raskauden aikana.
  • Viilentävä jalkageeli tekee hyvää kuumana kesäpäivänä, mutta myös pitkän matkan jälkeen.
  • Hikoilua estävä jalkavoide toimii kuin ihon antiperspiranttina. Se vähentää hikoilua ja imee itseensä epämiellyttävät hajut.
  • Voide kovettumiin ja känsiin ehkäisee ihon sarveistumista, pehmentää ihoa ja poistaa sen epätasaisuuksia ihoa hoitaen.

Kuinka käyttää voiteita jalkapohjiin ja kantapäihin

Levitä voidetta jalkapohjiin pyörivin liikkein ja hiero se ihoon. Anna sen imeytyä täysin. Käytä päivittäin, mieluiten peseydyttyäsi ennen nukkumaanmenoa.

Vinkki: Kerran viikossa ennen voiteen laittoa käytä myös jalkojen kuorintavoidetta, hohkakiveä tai sähköistä jalkaraspia. Saat hiottua pois kuollutta ihosolukkoa, minkä lisäksi iho pehmenee ja voide imeytyy siihen paremmin.

Löydä paras voide kantapäille ja jalkapohjille tuotemerkeiltä Neutrogena, Scholl tai CeraVe kaipaamiesi ominaisuuksien sekä mielituoksusi mukaan ja nauti kauniista jaloista vuoden ympäri!