Savinaamiot

Savinaamio tekee ihmeitä kasvojen iholle! Tutustu tämän luonnollisen ainesosan voimaan, jonka jo muinaiset egyptiläiset tunsivat, ja tee ihostasi uudestaan terve ja kaunis.

Savi on hienojakoinen kivennäismaalaji , joka sisältää mineraaliaineita (kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, rautaa, piitä), hivenaineita ja muita iholle hyödyllisiä aineita. Voimakkaiden absorptio- ja adsorptio-ominaisuuksiensa ansiosta savi poistaa iholta epäpuhtauksia ja elvyttää sitä. Savesta tehty kasvonaamio on siksi monikäyttöinen apu aknea, laajentuneita ihohuokosia ja mustapäitä vastaan, ja lisäksi se detoksikoi ja rauhoittaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja kirkkaan.

Savinaamiot ihotyypin mukaan:

Mineraalien ja muiden saven sisältämien aineiden suhde määrittää saven värin ja sen, mihin ihonhoitotarkoituksiin se sopii:

  • Vihreä savi puhdistaa rasvoittuvaa ihoa epäpuhtauksilta ja toksiineilta. Vihreä savinaamio myös supistaa ihohuokosia ja pehmentää ihoa. Tämä kasvonaamio sopii parhaiten akneiholle.
  • Valkoinen savi (kaoliini) sopii herkälle, rasvoittuvalle tai ikääntyvälle iholle, jota se rauhoittaa ja vahvistaa. Valkoinen savinaamio toimii myös kuollutta ihosolukkoa nopeasti poistavana kuorintana, ja vähentää lisäksi talineritystä. Iho saa naamion jälkeen kauniin pehmeän mattaisen pinnan.
  • Vaaleanpunainen savi on erinomainen apu punoittavalle ja ärsyyntyneelle iholle. Savi rauhoittaa ihoa ja parantaa sen verenkiertoa. Vaaleanpunainen savinaamio myös poistaa iholta mustapäitä eikä kuivata ihoa.

Valitse puhdistava savinaamio suosituilta merkeiltä, kuten Vichy, TONYMOLY tai Emma Hardie, ja saavuta upea, kirkas iho.