Kenzo L'Eau Kenzo 2 Eau de Toilette Unisex

Kenzo L'Eau Kenzo 2 Eau de Toilette Unisex
Kenzo L'Eau Kenzo 2 Eau de Toilette Unisex
Erikoistarjoukset
100 ml
22,50

Koodi: KZO04105 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 11.3.2021
UPS Air Mail
tiistai 9.3.2021

Tuoksun kuvaus Kenzo L'Eau Kenzo 2
Ainesosat

Raikas ja samalla salaperäinen. Moderni ja samalla ajaton. Se on unisex-toilettivesi Kenzo L'Eau Kenzo 2, jonka tuoksuyhdistelmä sopii mainiosti niin naisille kuin miehillekin.

  • unisex – sekä miehille että naisille

Ainesosat

Composition
Kataja, Inkivääri, Appelsiini
Tuoksuluokka
aromaattinen

Tietoja brändistä Kenzo

Ranskalainen muotitalo Kenzo etsii innoitusta sekä perinteisen aasialaisen tyylin, että eurooppalaisen huippumuodin parhaista puolista. Tämän arvostetun brändin loi 70-luvun alkupuolella japanilainen suunnittelija Kenzo Takada. Hän rakastui muotiin siskojensa aikakauslehtien ansiosta ja muutti Tokiosta Pariisiin, missä hän tuli pian kuuluisaksi rohkeiden malliensa ja vaikuttavien näytöstensä ansiosta.

 

Ensimmäinen Kenzo tuoksu esiteltiin vuonna 1988 ja aivan kuten seuraavatkin tuoksut, se heijastaa tiettyä eksoottista tunnelmaa, josta tuli suunnittelijan tunnusmerkki. Kenzon tuoksut naisille ja miehille ovat kuuluisia epätavallisista aromaattisista yhdistelmistä, mikä tekee niistä suosittuja monien asiakkaiden keskuudessa. Tuoksut, kuten Kenzo Flower Eau de Parfum tai voimakas ja rikas Jungle L’Élephant, ovat tulleet ikoneiksi.

Kenzo on edelleen yksi brändeistä, jotka määrittävät huippumuodin suuntauksia. Yhtiö osallistuu erilaisiin luoviin hankkeisiin, työskentelee nuorten taiteilijoiden kanssa ja saa jatkuvasti inspiraatiota ympäröivästä värikkäästä maailmasta.

Arvostelu Kenzo L'Eau Kenzo 2