Mine põhisisu juurde

Kérastase Blond Absolu - Vaalennettujen hiusten hoito

BLONDIUS ON MUUTAKIN KUIN PELKKÄ ULKONÄKÖ!

Blondina olo on jännittävää. Vaalennus tekee hiukset kuitenkin huokoisiksi ja helposti kuivuviksi. Väri haalistuu ja kadottaa ainutlaatuisen sävynsä.
Tutustu Kérastase Blond Absoluun, vaalennetuille hiuksille tarkoitettuun hoitoon, joka säilyttää säteilevän ulkonäön, vahvistaa hiuskuituja ja parantaa niiden laatua.

Katso koko teksti piilota teksti

SYVÄHOITO

Onko hiustesi väri vaihtunut radikaalisti tummasta vaaleaan? Uskallatko muuttua platina- tai hopeablondiksi?
Siinä tapauksessa hiuksesi tarvitsevat matala- ja korkeamolekyylistä hyaluronihappoa sisältävää Kérastase Blond Absolu Cicaextreme -syvähoitoa. Säännöllisessä käytössä hiuksistasi tulee 94 % vahvemmat ja 85 % kosteutetummat.

Katso koko teksti piilota teksti

NEUTRALOINTI

Kampaajan loihtiman vaalean värisävyn säilyttäminen on vaativaa. Parin pesun jälkeen vaaleisiin hiuksiin tulee kellertävä tai messinkinen sävy.
Sen vuoksi on tärkeää lisätä hiustenhoitorutiineihin lilaa pigmenttiä sisältävä Kérastase Blond Absolu Ultra-Violet, joka neutraloi ei-toivottuja värisävyjä. Tämän ansiosta hiuksesi säihkyvät jopa kahdeksan kertaa enemmän. Täydennä hoitoa lämpösuojalla ja vaalennetuille hiuksille tarkoitetulla hoitoaineella.

Katso koko teksti piilota teksti

KOSTEUTTAMINEN JA KIRKASTAMINEN

Pidätkö enemmän luonnollisen vaaleista sävyistä? Onko hiuksesi vaalennettu hellävaraisella tekniikalla, kuten raidoilla tai balayage-värjäyksellä? Niiden kosteuttaminen ja vahvistaminen on silloin hiustenhoitosi a ja o.
Kirkastavan Bain Lumière -sampoon ja Cicaflash-hoitoaineen yhdistelmän ansiosta hiuksistasi tulee jopa 11 kertaa vahvemmat. Voit lisätä hiustesi kosteutta käyttämällä iltaisin Sérum Cicanuit -yöseerumia tai kerran viikossa Cicaextreme-naamiota.

Katso koko teksti piilota teksti