Mine põhisisu juurde

Kérastase Specifique Divalent

LOPUTON TAISTELU HIUSTEN RASVOITTUMISTA VASTAAN

Rasvoittuva hiuspohja voi olla este terveiden ja kauniiden hiusten saavuttamiselle.

Sopimattomia tuotteita käytettäessä hiusten tyvi rasvoittuu nopeasti pesun jälkeen, ja uusi shampoopesu on taas tarpeen. Kun hiukset jatkuvasti pestään valmisteilla, jotka eivät tasapainota hiuspohjaa vaan stimuloivat talin eritystä, tarvitaan jälleen uusi pesu ja kierre on valmis. Mutta nyt ongelmaan on ratkaisu.

AINA RAIKKAAT HIUKSET

Kérastase esittelee rasvoittuvalle hiuspohjalle ja herkille hiuksille tarkoitetun täydellisen SPECIFIQUE DIVALENT -tuotesarjan. Sarjan kolme tuotetta tasapainottavat, auttavat säätelemään talin liikatuotantoa ja kosteuttavat kuivia hiuksia tehden hiuksista pehmeät ja ravitut, jättäen niihin pitkäkestoisen raikkaan tunteen.

Katso koko teksti piilota teksti

100 % KIERRÄTETTY JA KIERRÄTETTÄVÄ PAKKAUS

Kérastase on sitoutunut huolehtimaan paitsi hiuksista, myös tulevaisuudestamme ja maailmasta, jossa elämme. Uusi vastuullisten luksustuotteiden aikakausi on alkanut, ja me teemme osamme valmistamalla ikoniset shampoopullomme 100-prosenttisesti kierrätetyistä muoveista*.

*Korkkia ja lisä- ja väriaineita lukuun ottamatta. 

Katso koko teksti piilota teksti

3 ASKELTA RAIKKAUTEEN

IKONISTA RAIKKAUTTA
SPECIFIQUE BAIN DIVALENT
Shampookylpy, joka auttaa säätelemään talin liikatuotantoa

Tavalliset shampoot poistavat hiuspohjasta rasvaa liian aggressiivisesti, mikä lisää talin eritystä. Tämän shampookylvyn kevyt kermainen koostumus rauhoittaa hiuspohjaa, vähentää talin eritystä ja samalla ravitsee liiallisen pesun vuoksi herkistyneitä hiuksia.

 

Katso koko teksti piilota teksti

RAIKAS DETOX
SPECIFIQUE ARGILE ÉQUILIBRANTE
Puhdistavaa savea kerran viikossa

Rasvoittuvan hiuspohjan tasapaino vaatii enemmän kuin vain säännöllistä pesua. Tämän kerran viikossa käytettävän savella rikastetun puhdistusshampoon ainutlaatuinen vihreä ja kermainen, ylellisen maanläheinen koostumus jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi.

Katso koko teksti piilota teksti

RAIKASTA KOSTEUTUSTA
SPECIFIQUE MASQUE REHYDRATANT
Intensiivisesti kosteuttava geelinaamio

Rasvoittuvien hiusten pituudet ja latvat voivat kärsiä kuivuudesta ennen kaikkea liian usein toistuvien pesukertojen vuoksi käytettäessä sopimattomia valmisteita. Tämän tehokkaan hiusbalsamin uusi, ainutlaatuisen kevyt ja raikkaan tuoksuinen koostumus hoitaa hiuksia juuri niistä kohdista, joissa se on eniten tarpeen.

Katso koko teksti piilota teksti