Mine põhisisu juurde

Kevät-detox

Kevät on parasta aikaa elvyttää kehoa ja mieltä ja löytää uusia rutiineja, jotka luovat hyvät perustat loppuvuotta varten. Hae inspiraatiota tuoreesta annoksesta vinkkejä kevät-detoxin todellisiin sankarituotteisiin. Kevätpuhdistuksen ei nimittäin tarvitse olla vain sisäinen, vaan se voi tapahtua myös ulkoisesti. Löydä ravitsevaa kosmetiikkaa, joka virkistää ja parantaa oloasi.

Kasvojen ihon kevät-detox

Iho on kasvojemme suojakilpi, jolla on omat uudistavat prosessinsa. Jos haluat aineenvaihdunnan ja ihon luonnollisen puolustuskyvyn toimivan niin kuin pitääkin, aloita säännöllisestä puhdistuksesta aamulla ja illalla. Vahvista ihosi suojakerrosta erityisesti ihon detox-hoitoon kehitetyllä kosmetiikalla sekä kosteuttavilla ja ravitsevilla tuotteilla, jotka auttavat ihoa kestämään ilmansaasteita ja vapaita radikaaleja. Tällöin myös detox-prosessit käynnistyvät paremmin.

Sankarituote kasvojen ihon detox-hoitoon:
Estée Lauder DayWear

Tutustu tuotteisiin tästä ylellisestä, runsaasti antioksidantteja sisältävästä ihonhoitosarjasta. Ne auttavat ihoasi taistelemaan ilmansaasteita ja vapaita radikaaleja vastaan. Ihostasi tulee pehmeämpi ja elvytetty, ja se vastustaa ikääntymisen merkkejä tehokkaammin. Kokeile päivä- ja yövoidetta, suojakertoimella varustettua sävyttävää kosteusvoidetta ja viilentävää silmänympärysgeeliä.

Hiusten detox

Värjäyksen seurauksena hiuksiin voi kertyä metallihiukkasia, jotka lisäävät hiusten haurautta ja heikkenemistä. Hiusten kuivumiseen ja pehmeyden menettämiseen ovat lisäksi vaikuttaneet myös talvikuukaudet. Anna hiuksillesi elvyttävän kevätbuustin käyttämällä tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti hiusten syväpuhdistukseen ja kosteuttamiseen.

Sankarituote hiusten detox-hoitoon:
L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Anna hiuksillesi parantava hoito hiustenhoitosarjalla, jonka supervoima on palauttaa hiuksesi alkuperäiseen virheettömään tilaan. Erityisesti suunnitellut shampoot, naamiot ja ravitseva öljy poistavat hiuksiin kertyneitä metallijäämiä, antavat kiiltoa ja elvyttävät väriä.

Vartalon ihon kevät-detox

Ennen lämpimän sään tuloa vartalon iho vaatii täydellistä detox-hoitoa. Muuta kuivunut ja rasittunut iho pehmeäksi ja kimmoisaksi. Päästä eroon kuolleista ihosoluista vartalokuorinnalla. Säännöllinen hieronta ei ainoastaan pehmennä ihoasi, vaan myös parantaa verenkiertoa ja imunestejärjestelmää sekä vähentää selluliitin näkyvyyttä.

Sankarituote vartalon ihon detox-hoitoon:
Special Perfect Body Firming Talasso-Scrub

Collistarin kiinteyttävä vartalokuorinta poistaa iholta kuivaa hilsettä, kosteuttaa sitä ja parantaa sen verenkiertoa. Ihosi jää paitsi hämmästyttävän sileäksi myös kauniin tuoksuvaksi kirsikkauutteen ansiosta.

Tarjous on voimassa 20.3.–26.3. tai niin kauan kuin varastoa riittää

Kokeile detox-hoitoa muilla alennetuilla tuotteilla