Klorane Nettle shampoo ja naamio 2 in 1 puuterissa

Klorane Nettle shampoo ja naamio 2 in 1 puuterissa
Klorane Nettle shampoo ja naamio 2 in 1 puuterissa
Uusi
8 x 3 g
17,40

Koodi: KLO03170 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 20.5.2021
UPS Air Mail
tiistai 18.5.2021

Kuvaus Klorane Nettle
Ominaisuudet

Jauhemainen Klorane Nokkonen 2 in 1 -shampoo ja -hiusnaamio tekee hiuksistasi aina täydellisen puhtaat niin kotona kuin matkoilla. Innovatiivinen jauhemainen koostumus varmistaa, ettei tuote koskaan leviä matkalaukkuun. Jokaisessa 8 pussista on juuri sopiva määrä luontaisista ainesosista valmistettua seosta, joka jättää hiuksesi aina upean puhtaiksi, raikkaiksi ja pehmeiksi.

Ominaisuudet:

  • jauheessa yhdistyvät rasvoittuville hiuksille tarkoitetun shampoon ja hiusnaamion ominaisuudet
  • puhdistaa hiukset tehokkaasti myös niiden tyvestä ja imee itseensä liiallisen rasvan
  • hoitaa päänahkaa ja ylläpitää sen tasapainoa
  • jättää hiukset pehmeiksi ja ilmaviksi
  • erittäin helppokäyttöinen
  • ihanteellinen myös matkakäyttöön

Ainesosat:

  • savi – imee itseensä liiallisen rasvan hiuksista ja päänahasta
  • Luomunokkonen
  • biologisesti hajoava koostumus

Käyttö:
Kastele hiukset ensin. Kaada pussin sisältö käteen ja levitä hiuksiin. Vaahdota kevyesti hieroen ja anna vaikuttaa 1–2 minuuttia. Huuhtele sitten huolellisesti. Toista vaahdotusta ei tarvita.

Notinon vinkki:
Parhaat tulokset saavutat, kun käytät Klorane Nokkonen 2 in 1 -shampoota ja -hiusnaamiota kerran viikossa kahden kuukauden ajan.

Ominaisuudet

Hiustyyppi
kaikki hiustyypit
Vaikutukset
Ravitseva
Päänahan tyyppi
Rasvainen Päänahka

Tietoja brändistä Klorane

Ranskalainen apteekkibrändi Klorane on saanut inspiraatiota luonnosta jo yli 50 vuotta. Yhtiö sitoutui suojelemaan ja arvottamaan planeettamme kasvistoa ja siitä tuli todella ympäristövastuullinen tuotemerkki. Klorane-brändin perusti vuonna 1966 apteekkari nimeltä Pierre Fabre, jonka unelma oli tarjota tehokkaita, 100% ympäristöystävällisellä tavalla suunniteltuja tuotteita.

 

Klorane suhtautuu ympäristöystävälliseen lähestymistapaansa todella vakavasti, minkä vuoksi he kiinnittävät erityistä huomiota kestävyyteen, energiankulutuksen vähentämiseen ja luonnonsuojeluun. Brändin tuotteet eivät sisällä uutteita uhanalaisista kasveista ja ne takaavat kasviperäisten ainesosien korkean laadun.

Klorane tuotteet ovat yksiä parhaista ihon- ja hiustenhoitotuotteista. Sinun tulisi ehdottomasti kokeilla sekä klassista Klorane shampoota, että sen pikaversiota, Klorane kuivashampoota, joka sopii hetkiin, jolloin sinulla ei ole lainkaan aikaa pestä hiuksia. Klorane Bébé tuotteisiin lapsille tykästyvät varmasti kaikki vanhemmat, jotka haluavat löytää parhaan ja ympäristöystävällisimmän kosmetiikan lapsilleen.

 

Arvostelu Klorane Nettle