Mine põhisisu juurde

Korloff

Korloff

Luksus, jonka voit tuntea – Korloff on ranskalainen koruvalmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat ylelliset korut, rannekellot, mansettinapit, ylelliset mustekynät ja tietenkin niche-tuoksut.

 

Korloffin korutehtaalla on kiehtova historia, johon liittyy mystinen 200 karaatin musta raakatimantti, suurin maailmassa. Legendan mukaan tämä poikkeuksellinen koru kuului venäläiselle Korloff-Sapojnikoffin aatelisperheelle, jossa se ennen perheen lähtöä Venäjältä vuonna 1917 siirtyi sukupolvelta toiselle talismaanin tavoin. Korloffin rohkeat tuoksuyhdistelmät voimistavat saman tuotemerkin ylellisten korujen herättämiä tunteita ja hidastavat niiden hiipumista. Tuoksuissa yhdistyvät ylellisyys, aistillisuus ja provokaatio, ja ennen kaikkea ne on työstetty huolella viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Maininnan arvoisia ovat naisten Eau De Parfum -tuoksut Korloff Gold, Korloff Lady tai ikoninen Korloff Korlove. Tietenkin myös miehet löytävät tuoksujen joukosta omansa. Tutustu tuoksujen jalokiviin Eau de Toilette -tuoksun Korloff In White myötä tai ihastu miesten Eau De Parfum -tuoksuun Korloff Pour Homme. Antaudu sinäkin omaperäisille tuoksuyhdistelmille ja nauti ylellisistä tuoksumaailman jalokivistä. 

Katso koko teksti piilota teksti