Pesusieni

Hintaluokka

saakka

Miksi käyttää pesusientä?

Pesusienellä on tärkeämpi tehtävä kuin olet ehkä tullut ajatelleeksi. Anna pesusienelle mahdollisuus ja ihosi palkitsee sen ruhtinaallisesti.

Pesusieni auttaa ihosolukkoa uusiutumaan poistamalla kuolleet solut hellävaraisesti ja vilkastuttamalla ihon pintaverenkiertoa. Sen avulla saat aikaan myös runsaan vaahdon ja voimistat suihkugeelin vaikutusta.

Pesusieni myös pehmentää kyynärpäiden, kantapäiden ja polvien karheaa ihoa, minkä lisäksi sitä voi käyttää rentoutumiseen ja hierontaan. Pesusieniä valmistetaan paitsi usean värisiä myös karheudeltaan eriasteisia käyttötarkoitusten mukaan (selän, kantapäiden tai vaikkapa kasvojen pesuun).

Luonnon merisieni

Suositko luonnontuotteita? Kokeile luonnon pesusientä merisienestä, joita kerätään trooppisista meristä kaikkialta maailmassa. Kyseessä on 100 % biohajoava täydellinen luonnontuote, jonka voit käyttöiän päätyttyä hävittää kompostoimalla.

Luonnon merisieni sopii herkälle ja ongelmaiholle, sisältää runsaasti kivennäisaineita sekä jodia ja on erittäin imukykyinen. Voit käyttää sitä paitsi peseytymiseen myös kosmeettisena sienenä.

Etsitpä sitten perinteistä tai luonnon pesusientä – tai kenties saippuan sisältävää kylpysientä, on valinnan tekeminen helppoa notino.fi -verkkokaupassa!

Vinkki: Kokeile myös konjakkisientä kasvojen pesuun ja nauti täydellisen puhtaasta ihosta!