Kynsilakanpoistoaine

Parhaiten myyvät

Miten valita laadukas kynsilakanpoistoaine

Käytä laadukasta kynsilakanpoistoainetta, joka ei haurasta kynsiä ja poistaa samalla kaikki kynsilakan jäänteet. Valitse kynsilakanpoistoaine, joka sisältää hoitavia ainesosia, ja nauti pitkistä ja ravituista kynsistä. Notino.fi:stä löydät laajan tuotevalikoiman, josta voit valita oman parhaan kynsilakanpoistoaineen.

Asetonia sisältävä vai asetoniton kynsilakanpoistoaine?

Asetonia sisältävä kynsilakanpoistoaine saattaa kuivattaa kynsiä ja aiheuttaa siten kynsien katkeilua ja lohkeilua. Asetonittomaan poistoaineeseen verrattuna se on toisaalta paljon tehokkaampi esimerkiksi kimallelakan tai muun karkeita hiukkasia sisältävän lakan poistamiseen. Yritä kuitenkin olla käyttämättä asetonia sisältävää kynsilakanpoistoainetta liian usein ja tartu mieluummin asetonittomaan poistoaineeseen.

Vinkki: Erittäin kestävien geelilakkojen tapauksessa käytä erityistä geelikynsien kynsilakanpoistoainetta tai geelikynsille tarkoitettua puhdasta asetonia.

Kynsilakanpoistoaineen ominaisuudet

Kynsilakanpoistoaine poistaa kynsilakan jäänteet ja ravitsee samalla kynsiä. Valitse tuote, joka sisältää esimerkiksi seuraavia:

  • keratiinia,
  • A-, E- ja F-vitamiinia,
  • arganöljyä,
  • manteliöljyä.

Jos valitset tuoksuvan kynsilakanpoistoaineen, voit tuotetta käyttäessäsi nauttia mukavasta tuoksusta, jossa ei ole jälkeäkään kynsilakanpoistoaineen epämiellyttävästä hajusta.

Tavallisen lakan tai geelilakan poistamisen jälkeen on tärkeää muistaa kynsien hoito, johon kuuluu kosteusvoiteita ja öljyjä, kynsinauhojen hoitotuotteita ja myös kynsien säännöllinen leikkaaminen ja muotoilu.