LaliqueEncre Noire A L'Extreme Eau de Parfum Miehille

Lalique Encre Noire A L'Extreme Eau de Parfum Miehille
Lalique Encre Noire A L'Extreme Eau de Parfum Miehille
100 ml

Koodi: LAL0604 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita yli 40 eurolla saat lahjaksi tuoksunäytteitä sisältävän Discovery boxin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle

Kuvaus Lalique Encre Noire A L'Extreme
Ainesosat

Valon ja varjon rajamailla. Juuri sieltä löydät Lalique Encre Noire À L’Extrême -tuoksun, jossa miehinen aistillisuus muuttuu käsin kosketeltavaksi. Sukella tähän intensiiviseen puuvivahteiseen tuoksuun, joka yhdistää aistillisella tavalla sypressin ja muita maanläheisiä ainesosia.

  • puumainen chypre-tuoksu, jossa miedon sitruksisia vivahteita
  • luotu kaikille vahvoille miehille, jotka eivät pelkää haasteita
  • tuoksu herättää aistillisuutesi ja tuo sinulle voimaa

Tuoksun koostumus
Sukella puuntuoksuiseen maailmaan jo ensinuoteilla. Sinua tervehtivät sypressin, elemin ja bergamotin vivahteet. Aistillisuudesta ja intensiteetistä pitävät huolen maanläheinen haitilainen vetiver yhdistettynä olibaanihartsiin ja kurjenmiekan juureen. Tuoksuyhdistelmän ainutlaatuisuudesta kiitos kuuluu santelipuun, patsulin ja bentsoiinin sävyille.

Tuoksun tarina
Lalique Encre Noire À L ’Extrêm on miehisyyden uusi määritelmä. Se on Lalique Encre Noire -tuoksun voimakkaampi, aistillisempi ja täyteläisempi seuraaja. Tuoksu paljastaa miehisyyden uusia puolia: aistillisuuden, eleganssin, hienostuneisuuden ja viettelevyyden.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT. PARFUM (FRAGRANCE) AQUA (WATER) ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ETHYLHEXYL SALICYLATE TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ALCOHOL BHT HEXYL CINNAMAL LIMONENE LINALOOL ISOEUGENOL GERANIOL BENZYL BENZOATE CITRAL COUMARIN CI 14700 (RED 4) CI 19140 (YELLOW 5) CI 17200 (RED 33) CI 60730 (EXT VIOLET 2) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Elemi, Sypressi
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Haitin Vetiveriaheinä, Orris, Suitsuke
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Benzoin, Santelipuu, Patsuli
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen

Tietoja brändistä Lalique

Laliquen nimi tuo mieleen hienojen korujen kauneutta ja kristallien läpikuultavaa kiiltoa. Yritys on saanut nimensä taiteilijaneron ja jalokivikauppias- ja lasinvalmistajamestarin René-Jules Laliquen mukaan, joka antoi kaiken luovan innokkuutensa brändille.

Lalique avasi koru- ja lasitavaroiden myymälän vuonna 1905. Hänen art deco- ja art nouveau -luomukset sisälsivät usein luonnollisia elementtejä ja inspiraatioita sekä ainesosiin että muotoihin suhteen. Parfymisti François Coty vaikuttui Laliquen työstä niin suuresti, että hän ehdotti yhteistyötä, jonka tuloksena syntyi loistavia hajuvesipulloja.

Lalique on aina ollut yhteydessä hajuvesimaailmaan, vaikka ensimmäinen oma hajuste esiteltiin vasta vuonna 1992. Kaikille Lalique-tuoksuille on luonteenomaisia ainutlaatuiset pullot, ainesosien hieno laatu sekä aromi itse.

Arvostelu Lalique Encre Noire A L'Extreme