Nina RicciBella Lahjasetti I. Naisille

Nina Ricci Bella Lahjasetti I. Naisille
Nina Ricci Bella Lahjasetti I. Naisille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: NIN01470

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Nina Ricci Bella kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • setti herättää kiinnostuksen ensisilmäyksellä kauniilla pakkauksellaan
  • sopii mainiosti lahjaksi
  • rajoitettu erä

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 80 ml
  • Puikko Huulipuna 2,5 g

Ainesosat

Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Muotisuunnittelija Nina Ricci aina ilmaisi suunnittelussaan naisellisuutta, hienostuneisuutta ja minimalismia. Hänen haute couture -muotitalo perustettiin Pariisissa vuonna 1932, ja pariisilaiset ovat siitä lähtien pukeutuneet hienoihin luomuksiinsa. Yhteistyössä poikansa kanssa suunnittelija esitteli pian Nina Ricci-tuoksun, josta tuli pian olennainen osa ranskalaisen brändin tuotevalikoimaa.

Yrityksen ensimmäinen hajuvesi Nina Ricci Coeur Joie esiteltiin vuonna 1946, ja toinen, L'Air du Temps, on ollut suosittu vuodesta 1948 lähtien. Esanssi, joka sisältyy kuuluisan pulloon, jonka päällä on kristallikyyhky, symboloi rakkautta ja vapautta ja siitä on tullut brändin ikoninen hajuste. Sen suosio vahvistaa muotitalon kansainvälistä menestystä ja inspiroi edelleen kaikkia Nina Ricci -luomuksia ja tuoksuja.