Vartalo Nivea

Suodatin päällä
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   5
  •   4
  •   1
  •   1
Parhaiten myyvät

Nivea

Maailmankuulu tuotemerkki Nivea perustettiin Saksassa vuonna 1911. Sen perusti visionääri, apteekkari ja lääkäri Oscar Troplowitz, joka onnistui yhdistämään öljyn ja veden tasapainoiseksi voiteeksi. Brändin nimi tulee lumen latinankielisestä käännöksestä, koska hän sai inspiraatiota tuotteen puhtaan valkoisesta väristä. Näin syntyi legendaarinen Nivea Cream.

Vuonna 1925 tuotteen ympärille kehitettiin sen uusi ikoninen sininen rasia, mutta sisältö on pysynyt uskollisena alkuperäiselle koostumukselle aina tähän päivään asti. Klassisesta Nivea-voiteesta on tullut osa monien sukupolvien elämää. Se ravitsee ihoa tehokkaasti, ja sen samettisen sileän tekstuurin ja erityisen tuoksun ansiosta se muistuttaa monia lapsuudesta.

Nykyään Nivealla on kattava valikoima laadukkaita kaikkien saatavilla olevia tuotteita. Nivean aurinkovoiteiden sekä Nivea Men -sarjan suosio kasvoi nopeasti. Nivea on hoitanut ihoamme yli 100 vuoden ajan, ja tänä aikana siitä on tullut miljoonien käyttäjien todellinen perheenjäsen kaikkialla maailmassa.