NotinoWooden Collection Jauheharja

Notino Wooden Collection Jauheharja
Notino Wooden Collection Jauheharja
Ilmainen toimitus
19,00

Koodi: NOI02408 | Varastossa
1
Lahja sinulle
20% alennus valikoiduista merkeistä koodilla notino20. Alennus ei koske tarjous- ja poistotuotteita.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus Notino Wooden Collection

Jos tavoitteenasi on virheetön ulkonäkö, meikin kiinnitys ja kasvojen kiiltelemisen poistaminen on ehdoton osa kauneusrutiinia. Valitse sitä varten Notino Wooden Collectionin puuterisivellin, jonka synteettiset harjakset ovat ensiluokkaista laatua, ja tulos ylittää odotuksesi.

Harjasten tuuheuden, pehmeyden ja hieman viiston muodon ansiosta levität puuterin helposti koko kasvoille silmänaluset mukaan lukien. Pähkinäpuusta valmistettu varsi varmistaa miellyttävän käytön. Ihosi alkaa näyttää ennennäkemättömän sileältä, jos valitset oikeasti laadukkaan tuotteen.

Ominaisuudet:

  • viistopäinen sivellin helpottaa puuterin levittämistä koko kasvoille ja kulmakohtiin
  • ensiluokkaiset, tuuheat ja pehmeät harjakset
  • vegaaninen tuote

Materiaali:

  • synteettinen, poninkarvaa jäljittelevä materiaali
  • puinen varsi, 100 % pähkinäpuuta

Käyttö:
Ota siveltimelle puuteria, koputtele ylimääräinen puuteri siveltimestä pois ja sudi puuteri sitten siveltimellä kevyesti kasvoille alkaen keskeltä ja edeten kohti reunoja, kunnes saavutat haluamasi tuloksen.
Jos puhdistat sivellintä säännöllisesti, se pysyy pitkään yhtä laadukkaana kuin alussakin. Käytä puhdistukseen siihen tarkoitettuja aineita ja kuivaa sivellin pesun jälkeen hellästi pyyhkeellä.

Tietoja brändistä Notino

Notino on aina elegantti ja trendikäs ja sen tavoitteena on tarjota mahdollisimman korkeaa laatua. Notino auttaa tyydyttämään päivittäiset tarpeesi ja toiveesi. Notino on osa päivääsi ja se auttaa sinua luomaan tyylikkäitä ja unohtumattomia rituaaleja. Notinon kanssa tunnet itsesi kauniiksi ja ainutlaatuiseksi. SINÄ olet inspiraatiomme.

Arvostelu Notino Wooden Collection