Notino Wooden Collection Jauheharja

Notino Wooden Collection Jauheharja
Notino Wooden Collection Jauheharja
Ilmainen toimitus
19,00

Koodi: NOI02408 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 19.4.2021
UPS Air Mail
torstai 15.4.2021

Kuvaus Notino Wooden Collection

Jos tavoitteenasi on virheetön ulkonäkö, meikin kiinnitys ja kasvojen kiiltelemisen poistaminen on ehdoton osa kauneusrutiinia. Valitse sitä varten Notino Wooden Collectionin puuterisivellin, jonka synteettiset harjakset ovat ensiluokkaista laatua, ja tulos ylittää odotuksesi.

Harjasten tuuheuden, pehmeyden ja hieman viiston muodon ansiosta levität puuterin helposti koko kasvoille silmänaluset mukaan lukien. Pähkinäpuusta valmistettu varsi varmistaa miellyttävän käytön. Ihosi alkaa näyttää ennennäkemättömän sileältä, jos valitset oikeasti laadukkaan tuotteen.

Ominaisuudet:

  • viistopäinen sivellin helpottaa puuterin levittämistä koko kasvoille ja kulmakohtiin
  • ensiluokkaiset, tuuheat ja pehmeät harjakset
  • vegaaninen tuote

Materiaali:

  • synteettinen, poninkarvaa jäljittelevä materiaali
  • puinen varsi, 100 % pähkinäpuuta

Käyttö:
Ota siveltimelle puuteria, koputtele ylimääräinen puuteri siveltimestä pois ja sudi puuteri sitten siveltimellä kevyesti kasvoille alkaen keskeltä ja edeten kohti reunoja, kunnes saavutat haluamasi tuloksen.
Jos puhdistat sivellintä säännöllisesti, se pysyy pitkään yhtä laadukkaana kuin alussakin. Käytä puhdistukseen siihen tarkoitettuja aineita ja kuivaa sivellin pesun jälkeen hellästi pyyhkeellä.

Tietoja brändistä Notino

Olemme olleet jo yli 15 vuotta osa kauneusmaailmaa ja keränneet sinä aikana runsaasti kokemuksia ja ideoita. Inspiraation tuotteisiimme tuovat asiakkaamme, joille kauneus on meidän kaltaisesti lempiharrastus ja jotka eivät tyydy vähään.

Haluamme, että Notino tarjoaa parasta laatua mitä edullisimmalla hinnalla. Tiimimme kehittää ainutlaatuisia ja trendikkäitä tuotteita kaikkiin tilaisuuksiin, käytännöllisistä kosmetiikkatuotteista ja matkaseteistä aina yksilöityihin palveluihin asti, kuten kaiverrus ja ylelliset lahjapakkaukset. Kuuntelemme tarpeitasi ja tiedämme, että toimivat ja hyvin muotoillut kosmeettiset tarvikkeet löytävät paikan sydämestäsi. Tavoitteenamme on tuoda kauneus kaikkien ulottuville.

Arvostelu Notino Wooden Collection