NOVELLISTASilk Destiny Eau de Parfum Naisille

NOVELLISTA Silk Destiny Eau de Parfum Naisille
NOVELLISTA Silk Destiny Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
75 ml
85,00

Varastossa | Koodi: NVL04276
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 3.12.2021

Opi muiden hurmaamisen taito. NOVELLISTA SILK DESTINY -tuoksuvesi nostaa tyylikkyytesi uudelle tasolle. Raikas tuoksuyhdistelmä saa myös huomion kiinnittymään niihin persoonallisuutesi ominaisuuksiin, jotka tekevät sinusta vastustamattoman.

  • kukkainen chypre-tuoksu naisille
  • korostaa käyttäjänsä tyylikkyyttä
  • tuoksun on kehittänyt ranskalainen parfymööri Marie Huguenot

Tuoksun koostumus
Alun tuoksuyhdistelmä on poikkeuksellisen puoleensa vetävä. Se koostuu herkullisesta mandariinista, mehukkaasta päärynästä ja ripauksesta roseepippuria. Syvänsävyinen jasmiini ja ruusu virittävät sinut aistikkaalle ja erittäin tyylikkäälle aaltopituudelle. Sen jälkeen makean metsäinen indonesialainen patsuli peittää sinut silkinpehmeään tuoksuun. Siihen yhdistyvät luontevasti hieno ja eksoottinen elemi, pehmeä balsaminen ambra ja santelipuu.

Tuoksun inspiraation lähde: Madame Chrysanthème
Puccini sävelsi oopperan Madame Butterfly ranskalaisen kirjailijan, Pierre Lotin kiehtovan romaanin Madame Chrysanthème pohjalta, mutta teos on ollut inspiraation lähde myös NOVELLISTA SILK DESTINY -tuoksulle. Kirja on kirjoitettu impressionistisen päiväkirjan muodossa, ja siinä kuvataan ranskalaisen meriupseerin ja Kikun (Chrysanthème) rakkaustarina parin ollessa tilapäisessä avioliitossa Japanin Nagasakissa. Heidän rakkaustarinansa kohtalo antaa mahdollisuuden eksotiikan ja japanilaisen kulttuurin ja arvokkuuden hillityn temperamentin intiimiin pohdiskeluun.

Viettely, erotiikka ja hurmaaminen, joista kirjassa kerrotaan, ovat aura, johon tuoksu peittää käyttäjänsä. Tämän kukkaispuuterisen tuoksuveden ainutlaatuisuus ja pitkäkestoisuus perustuu sen sisältämien eteeristen öljyjen ja muiden arvokkaiden luonnollisten ainesosien suureen pitoisuuteen.

Kerää ainutlaatuisten NOVELLISTA-tuoksujen koko sarja
Vakuuttiko tämä tuoksu sinut? Siinä tapauksessa sinun ei kannata sivuuttaa muita NOVELLISTA-merkin tuoksuja. Ranskalaisen Grassen tunnetut parfymöörit ovat luoneet kaikkiaan 10 ainutlaatuista kokonaisuutta, joista jokaisen inspiraation lähteenä on ollut maailmankirjallisuuden klassikko. Löydät siten elämän jokaiseen hetkeen sopivan tuoksun, joka tuo mukanaan arjesta poikkeavan tuntemuksen. Tee tuoksusta osa omaa tarinaasi.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Vaaleanpunainen Pippuri, Päärynä, Mandariini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Arabian Jasmiini, Patsuli, Ruusu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Elemi, Santelipuu
Tuoksuluokka
kukkainen, chypre