NOVELLISTAUnique Wood Eau de Parfum Unisex

NOVELLISTA Unique Wood Eau de Parfum Unisex
NOVELLISTA Unique Wood Eau de Parfum Unisex
Ilmainen toimitus
75 ml
99,00

Koodi: NVL04280 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Lahja sinulle
20% alennus valikoiduista merkeistä koodilla notino20. Alennus ei koske tarjous- ja poistotuotteita.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 27.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus NOVELLISTA Unique Wood
Ainesosat

NOVELLISTA UNIQUE WOOD -tuoksuvesi on tarkoitettu jokaiselle, jolle pelko on sanana tuntematon. Sen tuoksuyhdistelmä ei jätä mitään arvailujen varaan vaan kertoo välittömästi, että sen käyttäjä on täynnä pysäyttämätöntä voimaa ja uskallusta. Tämä ainutlaatuinen tuoksu sulautuu täydellisesti henkilöllisyyteesi.

  • sukupuolineutraali aromaattinen tuoksu puumaisilla sävyillä
  • tukee käyttäjänsä sisäistä voimaa
  • tuoksun on luonut ranskalainen parfymööri Cyrill Rolland

Tuoksun koostumus
Roseepippurin, pelargonian ja aromaattisen laventelin yhdistelmä antaa ensi alkuun ainutlaatuisen tunteen, jonka tunnet kääntäessäsi kasvosi tuulta kohti. Hetken päästä tunnistat mustapippurin ja setsuaninpippurin vivahteet, joita täydentävät orvokin lehtien raikkaat vivahteet. Ne ilmentävät täydellisesti villiä luontoa. Unohtumattoman kokemuksen tarjoavat lopuksi tonkapavun, ambrapuun ja vaniljan lämpimät sävyt.

Tuoksun inspiraation lähde: The Boy in the Bush
Länsi-Australian armottoman erämaan, fyysisen ja henkisen määrätietoisuuden, vapauden ja pojasta mieheksi muuttumisen teemat ovat olleet NOVELLISTA UNIQUE WOOD -tuoksun esikuvina. Sen rikkaan puumaisessa tuoksukokonaisuudessa heijastuu villin luonnon omintakeinen kauneus. Meissä jokaisessa on oman aikamme rohkea sankari, ja tämän tuoksun inspiraation lähteenä onkin on ollut D. H. Lawrencen ja M. L. Skinnerin teos The Boy in the Bush.

Intensiivisen ja pitkäkestoisen tunnelman takana on runsas annos kaikkein arvokkaimpia eteerisiä öljyjä ja muita harvinaisia luonnollisia ainesosia, joita on käytetty tämän tuoksuveden valmistuksessa.

Kerää ainutlaatuisten NOVELLISTA-tuoksujen koko sarja
Vakuuttiko tämä tuoksu sinut? Siinä tapauksessa sinun ei kannata sivuuttaa muita NOVELLISTA-merkin tuoksuja. Ranskalaisen Grassen tunnetut parfymöörit ovat luoneet kaikkiaan 10 ainutlaatuista kokonaisuutta, joista jokaisen inspiraation lähteenä on ollut maailmankirjallisuuden klassikko. Löydät siten elämän jokaiseen hetkeen sopivan tuoksun, joka tuo mukanaan arjesta poikkeavan tuntemuksen. Tee tuoksusta osa omaa tarinaasi.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Kurjenpolvi, Vaaleanpunainen Pippuri, Laventeli
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Musta Pippuri, Violetti, Sichuaninpippuri
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja, Meripihkapuu, Tonka Pavut
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen

Arvostelu NOVELLISTA Unique Wood