Oral B Pulsonic Clean SR 32-4 Hammasharjan Vaihtopäät

Oral B Pulsonic Clean SR 32-4 Hammasharjan Vaihtopäät
Oral B Pulsonic Clean SR 32-4 Hammasharjan Vaihtopäät
4 kpl
16,60

Koodi: ORB03543 | Varastossa

Oral-B Pulsonic -harjapäät sopivat ainoastaan Oral-B Pulsonic -sähköhammasharjoihin

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Oral B Pulsonic Clean SR 32-4

Hammasharjan vaihtopää Oral B Pulsonic Clean SR 32-4 auttaa saavuttamaan parhaat tulokset suuhygieniassa. Harjaspään säännöllinen vaihtaminen takaa aina yhtä tehokkaan hampaiden pesun kuin uuden harjan avulla.

Ominaisuudet:

  • poistaa plakkia
  • puhdistaa hampaat tehokkaammin kuin tavallinen hammasharja
  • pesee hampaita erittäin hellävaraisesti

Käyttöohjeet:
Aseta vaihtopää kyseisen tyyppiseen harjaan ja napsauta se paikalleen. Huuhtele harjaspää huolellisesti juoksevalla vedellä hampaidenpesun jälkeen. Vaihda harjaspää säännöllisesti, mielellään kolmen kuukauden välein.

Tietoja brändistä Oral B

Oral B edustaa laatua ja korkealaatuista hoitoa hammashygieniassa. Oral B tuotteet tunnetaan korkeimmasta laadustaan, joka takaa erinomaiset tulokset hammas- ja suunhoidossa. Korkealaatuinen hammasharja tai hammaslanka on paras tapa saada kaunis ja terve hymy.

 

Brändin perustaja on kalifornialainen hammaslääkäri Robert Huston – henkilö, joka vuonna 1950 korvasi vuodesta 1938 lähtien käytössä olevat perinteiset kovat nailonhammasharjan harjakset lempeillä, pyöristetyillä harjaksilla. Tästä tuli maailmanlaajuinen ilmiö, ja Oral B brändistä tuli alansa markkinajohtaja.

Nykyään Oral B on laadukkaan hammashoidon synonyymi. Oral B sähköinen hammasharja ei vain puhdista hampaitasi perusteellisesti, vaan myös hieroo ikenet, mikä vaikuttaa myönteisesti. Jos haluat estää onteloita, saada terveet ikenet ja suu, joka tuntuu todella puhtaalta ja raikkaalta, Oral B hammasharja on oikea valinta.

Arvostelu Oral B Pulsonic Clean SR 32-4