Mine põhisisu juurde

SALLY HANSEN

Sally Hansen – käsintehdyn kauneuden voima. Sally Hansen on yksi menestyneimmistä kynsienhoitotuotebrändeistä ja sen filosofia on yksinkertainen: täydellisin kauneus syntyy, kun naiset ottavat asiat omiin käsiinsä ja luovat sen itse.

 

Sally Hansen itse oli uskomattoman vahva nainen, uudistaja ja modernin tyylin ikoni, josta tuli menestyvä omatekoinen liikenainen 1950-luvulla. Legendaarisen Sally Hansen Hard as Nails® Hard as Wraps ™ kynsilakan jälkeen yritys on julkaissut paljon muitakin kosmetiikkatuotteita, jotka auttavat sinua saamaan erinomaisen manikyyrin ja pedikyyrin kotoa käsin, ja samalla tuntemaan ylpeäksi saavuttaessaan saman ammattilaistasoisen tuloksen, jonka saisit salongissa.

Rakastatko pieniä hemmotteluhetkiä? Sally Hansen tarjoaa kaiken mitä tarvitset näihin rentouttaviin hetkiin, mukaan lukien heidän tietämyksensä ja inspiraationsa. Valitsetpa sitten Sally Hansenin kynsien vahvistajan, suositun geelilakan tai erityisen Sally Hansenin NailGrowth Miracle® hoidon, ihastut varmasti täydellisiin tuloksiin.

Katso koko teksti piilota teksti