Mine põhisisu juurde

Sigma Beauty

Sigma Beaut

Kauneudenharrastajat ja ammattimaiset meikkitaiteilijat - kaikki nämä ihmiset kuten sinäkin - ovat Sigma Beauty: n inspiraation lähteitä. Brändi kuuntelee sinua, kiinnittää huomiota tarpeisiisi ja toiveihisi. Ja he keksivät aina uusia tapoja toteuttaa nämä toiveet ja viedä meikin rajat hiukan pidemmälle. Jokaista heidän askeltaan motivoi pyrkimys yksinkertaistaa ja täydentää päivittäistä meikkirutiiniasi. 

Kaikki alkoi vuonna 2009, kun brändi esitteli yhden yksittäisen tuotteen - Sigma-sivellinsetin. Siitä tuli nopeasti valtava menestys ja se myytiin loppuun uskomattoman nopeasti. Nykyään Sigma-meikkisiveltimet ovat ikonisia. Brändin painopistealueet - huippulaatu, korkea toiminnallisuus ja innovaatio - ovat intohimon ja inspiraation summa, jota symboloi kreikkalainen kirjain Σ tai “sigma”, jota käytetään myös matematiikassa summan symbolina.

Sigma-siveltimet ja meikkituotteet auttavat sinua saavuttamaan virheettömän lookin, joka hurmaa kaikkia ympärilläsi - ei ihme, että brändillä on niin paljon kauneuspalkintoja. Sivellinsetti sisältää joitain käytännöllisiä lisävälineitä, kuten Sigma-harjapuhdistusaineen tai kätevän matkamaton, joka auttaa sinua huolehtimaan työkaluistasi. Sigma-luomivärien ja silmienrajaajien avulla voit luoda kiehtovan lookin. Lyhyesti sanottuna - jokainen yksityiskohta on suunniteltu tekemään elämästäsi yksinkertaisempaa, hauskempaa ja poikkeuksellisen kaunista.

Katso koko teksti piilota teksti