SpiriTime Gourmet Time Kosmetiikkasetti

SpiriTime Gourmet Time Kosmetiikkasetti
SpiriTime Gourmet Time Kosmetiikkasetti
Erikoistarjoukset
4,90

Koodi: SPI00564 | Varastossa

Gourmet Time Kosteuttava Suihkugeeli 50 ml + Gourmet Time Ravitseva Vartalomaito 50 ml + Gourmet Time Kosteuttava Käsivoide 30 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 10.3.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 4.3.2021

Tuotteen Kuvaus SpiriTime Gourmet Time
Ominaisuudet

Setin sisältö:

  • Gourmet Time Kosteuttava Suihkugeeli 50 ml
  • Gourmet Time Ravitseva Vartalomaito 50 ml
  • Gourmet Time Kosteuttava Käsivoide 30 ml

Ominaisuudet

Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
Sarjan Tyyppi
Matkasarja, Lahjasetti

Tietoja brändistä SpiriTime

Ranskalainen merkki SpiriTime tarjoaa korkealaatuista kosmetiikkaa päivittäiseen vartalon ihonhoitoon. Tuotteiden hellävaraisessa koostumuksessa on tarkasti valittuja, kehoa ja mieltä helliviä luonnonaineita. Hoitava, aistillisesti tuoksuva ja ainutlaatuisia ainesosia sisältävä kosmetiikka ilahduttaa päivän ympäri.

SpiriTime-tuotteet sisältävät arvokkaita luonnonöljyjä ja aktiiviaineita, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa ja antavat sille luonnollisen kimmoisuuden. Laventeli-, jasmiini- ja ruusu-uutteet silottavat ja uudistavat ihoa. Vadelma-, mango- ja mandariiniuutteet taas toimivat antioksidantteina, ja kahvi- ja vaniljauutteet rauhoittavat ja tuovat rennon ja hyvän olon tunteen.

SpiriTime on päivittäishygienian ja tehokkaan kosmetiikkahoidon tuotesarja. Tuotteiden koostumus on hellävarainen iholle eikä sisällä silikoneja, parafiinia tai mineraaliöljyjä. Ranskalaisen SpiriTime-kosmetiikan kanssa koet kehon ja mielen täydellisen harmonian!

Arvostelu SpiriTime Gourmet Time