Mine põhisisu juurde

SVR

Ranskalaisella ihonhoidolla SVR:n dermatologiselta laboratoriolta on ollut sama tehtävä vuosikymmenien ajan: luoda korkealaatuisia tuotteita, jotka hellävaraisesti hoitavat herkimpääkin ihoa.

 

SVR:n historia alkoi vuonna 1962, kun apteekkarit Simone ja Robert Véret perustivat dermatologisen laboratorionsa. Ajan myötä he antoivat brändin pojalleen ja myöhemmin pojanpojalleen, joka muutti pienen perheyrityksen todelliseksi tähdeksi dermokosmetiikan alalla.

Kaikki ihonhoitotuotteet dermatologisesti testattiin herkällä iholla alan asiantuntijoiden valvonnassa. Kymmenillä ainutlaatuisia tuotteitaan SVR ihonhoito on saavuttanut sekä ihotautilääkäreiden että tyytyväisten asiakkaiden luottamuksen yli 45 maassa ympäri maailmaa. Vaikka SVR tuotemerkki kasvaa jatkuvasti, se pysyy uskollisena arvoilleen – eettiseen lähestymistapaan, luotettavuuteen ja huippulaatuun.

SVR tuotevalikoima sisältää sekä vartalon- että ihonhoitoa – suositusta SVR Densitium seerumista aina geelipuhdistusaineisiin, meikinpoistoaineisiin ja erittäin tehokkaaseen SVR Crème kosteusvoiteeseen. Tunne todellisen ranskalaisen laadun vaikutukset omalla ihollasi!

Katso koko teksti piilota teksti