Wella Professionals Invigo Color Service Värinpoistoaine

Wella Professionals Invigo Color Service Värinpoistoaine
Wella Professionals Invigo Color Service Värinpoistoaine
150 ml
10,40

Koodi: WLL05596 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 14.5.2021
UPS Air Mail
tiistai 11.5.2021

Kuvaus Wella Professionals Invigo Color Service
Ominaisuudet

Värinpoistoaine Wella Professionals Invigo Color Service puhdistaa iholta ja päästä hellävaraisesti mutta tehokkaasti ylimääräisen värin.

Ominaisuudet:

  • poistaa helposti värijäämät iholta

Käyttöohjeet:
Levitä vanulapulle ja pyyhi kevyesti ihon likaantuneet kohdat.

Ominaisuudet

Tarkoitus
Hiustenvärjäys Kotona

Tietoja brändistä Wella Professionals

Wella Professionals on ensiluokkainen hiustenhoitobrändi, joka yhdistää ihmisiä, jotka ovat intohimoisia hiuksiin. Lähes 140 vuoden kokemuksen ansiosta brändillä on laaja valikoima korkealaatuisia tuotteita, joita on saatavilla yli 150 maassa ympäri maailmaa.

 

Brändillä on monia alkuperäisiä patentteja ja niiden erinomainen laatu on varmennettu lukuisilla maineikkailla palkinnoilla ja kuuluisilla kampaajilla, jotka ovat tehneet yhteistyötä Wellan hiustuotteiden kanssa. Wella Professionals on johtava tuotemerkki hiusten värjäyksessä. Wellan hiusvärit ovat aina tehokkaita ja tuovat ammattimaiset ja virheettömät tulokset. Sinun tulisi kokeilla myös Wellan shampoota ja hoitoainetta, hiusöljyä tai hauskoja ja trendikkäitä väliaikaisia hiusväriaineita Wella Color Fresh. Lyhyesti sanottuna, jos et halua tehdä kompromisseja hiushoitosi suhteen ja olet aina etsimässä uusia ja parempia tuotteita hiustesi kauneuden ylläpitämiseksi, Wellan hiushoito on hyvä valinta. Nauti upeista hiuksistasi!

Arvostelu Wella Professionals Invigo Color Service