Wella Professionals SP Balance Scalp Hiustenpesuaine Herkälle Päänahalle

Wella Professionals SP Balance Scalp Hiustenpesuaine Herkälle Päänahalle
Wella Professionals SP Balance Scalp Hiustenpesuaine Herkälle Päänahalle
250 ml

Koodi: WLL0167 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Wella Professionals SP Balance Scalp
Ominaisuudet

Herkkä hiuspohjasi ansaitsee juuri sille tarkoitettua parasta mahdollista hoitoa. Wella Professionals SP Balance Scalp -shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja rauhoittaa lisäksi ärtynyttä hiuspohjaa. Shampoo vahvistaa hiuksia ja ehkäisee niiden liiallista irtoamista. Nauti raikkaudesta ilman kutinaa tai jännityksen tunteita.

Ominaisuudet:

  • poistaa epäpuhtaudet hiuksista hellävaraisesti
  • rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa
  • vahvistaa hiuskuituja
  • estää liiallista hiustenlähtöä
  • valmistelee hiukset seuraavien hiustenlähtöä ehkäisevien tuotteiden käyttöön
  • sopii myös erittäin herkälle hiuspohjalle

Ainesosat:

  • sinkkipyritioni – rauhoittaa hiuspohjaa

Käyttö:
Levitä sopiva määrä hiustenlähtöä ehkäisevää Wella Professionals SP Balance Scalp -shampoota kosteisiin hiuksiin. Vaahdota shampoo kevyesti hieromalla. Huuhtele sitten huolellisesti.

Ominaisuudet

Hiustyyppi
kaikki hiustyypit
Vaikutukset
Rauhoittava
Päänahan tyyppi
Herkkä Päänahka, normaali päänahka, kutiava päänahka

Tietoja brändistä Wella Professionals

Wella Professionals on ensiluokkainen hiustenhoitobrändi, joka yhdistää ihmisiä, jotka ovat intohimoisia hiuksiin. Lähes 140 vuoden kokemuksen ansiosta brändillä on laaja valikoima korkealaatuisia tuotteita, joita on saatavilla yli 150 maassa ympäri maailmaa.

 

Brändillä on monia alkuperäisiä patentteja ja niiden erinomainen laatu on varmennettu lukuisilla maineikkailla palkinnoilla ja kuuluisilla kampaajilla, jotka ovat tehneet yhteistyötä Wellan hiustuotteiden kanssa. Wella Professionals on johtava tuotemerkki hiusten värjäyksessä. Wellan hiusvärit ovat aina tehokkaita ja tuovat ammattimaiset ja virheettömät tulokset. Sinun tulisi kokeilla myös Wellan shampoota ja hoitoainetta, hiusöljyä tai hauskoja ja trendikkäitä väliaikaisia hiusväriaineita Wella Color Fresh. Lyhyesti sanottuna, jos et halua tehdä kompromisseja hiushoitosi suhteen ja olet aina etsimässä uusia ja parempia tuotteita hiustesi kauneuden ylläpitämiseksi, Wellan hiushoito on hyvä valinta. Nauti upeista hiuksistasi!

Arvostelu Wella Professionals SP Balance Scalp