Yves Saint LaurentY Eau de Parfum Miehille

2×
Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Miehille
Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Miehille
100 ml
78,90

Varastossa | Koodi: YSL06908
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 9.12.2021
UPS Air Mail
huomenna keskiviikko 1.12.2021

Rohkea, raikas, viettelevä – Yves Saint Laurent Y -tuoksu antaa maskuliinisuudelle uuden merkityksen. Se on voimakkaampi ja intensiivisempi versio samannimisestä Eau De Toilette -tuoksusta vuodelta 2017, ja aloittaa nyt uuden luvun Y-sukupolven miesten tarinassa.

  • fougère-tuoksuyhdistelmä
  • sopii niin päivä- kuin iltakäyttöön
  • kasvot tuoksulle on antanut laulaja Lenny Kravitz

Tuoksun koostumus
Ensiksi tunnet terävän raikkauden aallon, josta huolehtii bergamotin ja inkiväärin yhdistelmä. Sen vastakohtana on omenan mehukkuus, jota täydentävät aldehydit ja elemi. Sydäntuoksu huumaa sinut salvian ja katajan nuoteilla, jotka yhdessä laventelin kanssa takaavat voimakkaan miehisen vaikutelman. Kaiken kruunaa kurjenpolviuute. Aistillinen pohjatuoksu yhdistelee vetiverin, ambrapuun, olibaanihartsin ja tonkapapujen nuotteja.

Tuoksun tarina
Yves Saint Laurent Y -tuoksu esittelee miehen, jonka unelmat ovat jo täyttyneet, mutta joka jatkaa matkaansa kohti uutta päivää ja uusia päämääriä. Hän kohtaa haasteet pelotta ja suhtautuu kaikkeen tosissaan. Hän ei koskaan pysähdy ja siirtää rajojaan jatkuvasti.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, COUMARIN, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 15985 / YELLOW 6, CI 42090 / BLUE 1 (F.I.L. C222652/1). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Inkivääri, Bergamotti, Omena, Elemi, Aldehydit
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Laventeli, Salvia, Kurjenpolvi, Kataja
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vetiveriaheinä, Meripihkapuu, Olibaani, Tonka Pavut
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen