Ziaja Cocoa Butter Vartalosuihke Kiihdyttää Rusketusta

Ziaja Cocoa Butter Vartalosuihke Kiihdyttää Rusketusta
Ziaja Cocoa Butter Vartalosuihke Kiihdyttää Rusketusta
Erikoistarjoukset
100 ml
2,50

Koodi: ZIA2182 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 4.2.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 29.1.2021

Tuotteen Kuvaus Ziaja Cocoa Butter
Ominaisuudet

Ziaja Cocoa Butter will make sure your tan is even more beautiful.

Characteristics:

  • prepares the skin for sun exposure
  • promotes healthy tanning
  • gives skin the hydration it needs

How to use:
Shake before use. Apply before going out into the sun and work in thoroughly.

Ominaisuudet

Pakkaustyyppi
Suihke
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille

Tietoja brändistä Ziaja

 Selkeä ja rehellinen viesti alusta alkaen - Ziaja on tarjonnut asiakkailleen laadukkaita ja edullisia tuotteita jo vuodesta 1989. Sano hyvästi tylsälle, kuivalle tai roikkuvalle iholle, lopeta huolestuminen vaurioituneista hiuksista ja löydä yksinkertaisuuden voima.

Puolalaisen Ziaja-brändin perusti apteekkaripari Aleksandra ja Zenon Ziaja, jotka päättivät aloittaa tuotteiden valmistuksen luonnollisista ainesosista. Heidän ensimmäinen luomuksensa oli oliivivoide, joka on ollut suosiossa siitä lähtien. Innovatiivisten kaavojen ansiosta Ziaja beauty tarjoaa ihollesi ja hiuksillesi voimakasta kosteuttamista ja hoitoa. Se sisältää aktiivisia ainesosia, kuten vuohenmaitoa, kaakaovoita tai villiruusua.

Ziaja Cocoa Butter -sarja sisältää esimerkiksi kasvo - ja vartaloemulsion, ryppyjä estävän voiteen koentsyymilla Q10, tai huulivoiteen. Tuotteissa on runsaasti antioksidantteja, mineraalisuoloja ja rasvahappoja, ja ne menestyksekkäästi estävät ihon kuivumasta. Toinen suosittu sarja on Ziaja Goat Milk. Kokeile entsymaattista kuorintaa, silikonimikrokuorintaa tai vartalovoita. Ja sinä varmaan ihastut Ziaja-käsivoiteeseen, joka täydellisesti hoitaa käsien stressaantunutta ihoa milloin tahansa tarvitset.

Arvostelu Ziaja Cocoa Butter