Atelier Cologne Iris Rebelle Hajuvesi Unisex

Atelier Cologne Iris Rebelle Hajuvesi Unisex
Atelier Cologne Iris Rebelle Hajuvesi Unisex
Ilmainen toimitus
30 ml
60,00

Koodi: ATC04247 | Yli 5 kpl varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi tuotteita Atelier Colognelta yli 45 eurolla saat lahjaksi nahkakotelon 30 ml:n tuoksulle. Ostaessasi yli 95 eurolla saat lahjaksi kosmetiikkalaukun.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 12.8.2021
UPS Air Mail
maanantai 9.8.2021

Kuvaus Atelier Cologne Iris Rebelle
Ainesosat

Unisex-tuoksu. Valmistettu Ranskassa. Sisältää 90 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia.

Kurjenmiekkaa ei tunneta pelkästään ominaistuoksunsa ansiosta – tämän kukan nimi on tulkittu myös taivaan ja maan yhdistäväksi kuvitteelliseksi sateenkaareksi. Kaksi maailmaa yhdistää toisiinsa myös uniesex-tuoksu Atelier Cologne Iris Rebelle.

Iris Rebelle Atelier Cologne -tuoksu sopii mainiosti niin naisille kuin miehillekin. Se on kapinallinen, täynnä voimaa ja uskallusta höystettynä pisaralla eleganssia.

  • pääosassaan kurjenmiekkaan perustuva kukkaistuoksu
  • unisex-tuoksu – ihanteellinen sekä naiselle että miehelle
  • sisältää 15 % ensiluokkaisia tuoksuvia öljyjä  

Tuoksun koostumus
Aluksi ihastelet aurinkoisesta Marokosta kotoisin olevan kurjenmiekan kukkaistuoksua. Tuoksun ytimessä pääsee etualalle samalta alueelta tuleva appelsiinipuu. Iholla pisimpään viipyvä pohjatuoksu tuo henkäyksen keskiamerikkalaisen guajakkipuun lämpimistä sävyistä.

Tuoksun tarina
Atelier Cologne Iris Rebelle -tuoksu sisältää 90 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia. Tuoksun valmistuksessa on painotettu raaka-aineiden äärimmäisen korkean laadun ja uusiutuvien luonnonvarojen lisäksi luonnon säästämistä.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, EUGENOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, COUMARIN, CITRONELLOL, FARNESOL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Iiris
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Afrikan Appelsiinin Kukka
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Guaiac Puu
Tuoksuluokka
kukkainen

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Iris Rebelle