Calvin Klein Euphoria Men Eau de Toilette Miehille

Calvin Klein Euphoria Men Eau de Toilette Miehille
Calvin Klein Euphoria Men Eau de Toilette Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
35,90

Koodi: CAK10190 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Lahja sinulle
Rantakassi tai lasipullo lahjaksi jokaisen yli 60 euron arvoisen tilauksen yhteydessä.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 3.8.2021
UPS Air Mail
torstai 29.7.2021

Kuvaus Calvin Klein Euphoria Men
Ainesosat

Huumaava onni ja kyltymätön intohimo – juuri nämä tunteet nostaa pintaan miesten Eau De Toilette -tuoksu Calvin Klein Euphoria Men. Nauti sinäkin tämän tuoksun täydellisen tasapainoisesta koostumuksesta ja korosta luonteesi ainutlaatuisuutta.

  • vangitseva, aromaattinen itämainen tuoksu todellisille herrasmiehille
  • ennennäkemätön yhdistelmä raikkautta ja aistillisuutta
  • rohkeille miehille, jotka kaipaavat huomiota

Tuoksun koostumus
Tuoksun avaa inkiväärin ja pippurin sekoitus, jota seuraa virkistävän mustan basilikan, aromaattisen salvian ja voimakkaiden setrinlehtien räjähdys. Pohjatuoksuna on mieto ja samalla lämmittävä brasilialainen ruusupuu, jota täydentävät mausteinen ambra, eksoottinen patsuli ja pehmeä mokkanahka. Juuri tämä yhdistelmä tuo tuoksulle syvyyttä, aistillisuutta, viettelevää miehekkyyttä sekä pitkän loppusoinnun.

Tuoksun tarina
Miesten Eau De Toilette -tuoksu Calvin Klein Euphoria Men tuotiin markkinoille vuonna 2006. Yksinkertainen pullo kätkee sisäänsä vangitsevan itämaisen puuvivahteisen tuoksun, joka verhoaa kantajansa menestyksen huumaavaan tunteeseen.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Inkivääri, Pippuri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Setri, Basilika, Salvia
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Brasilian Ruusupuu, Patsuli, Mokkanahka
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen

Tietoja brändistä Calvin Klein

Brändin perustivat Calvin Klein ja hänen liikekumppaninsa Barry Schwartz vuonna 1968. 1980-luvulla Calvin Klein otti vaatimattomat farkut ja muutti ne himon kohteiksi, kun brändin nimi koruommeltiin farkkujen takataskuun.

Yksinkertaisista, puhtaista linjoista ja hillityistä malleista tuli synonyymi Calvin Klein -brändille. Myös Calvin Klein -hajuvedet tulivat ikonisiksi paitsi hajustekoostumuksiltaan myös täydellisten puhtaiden mallien ansiosta. 1970-luvun alkupuolella Klein esitteli ensimmäiset hajusteet, ja ne ikuistavat edelleen sen vuosikymmenen hengen, jonka aikana ne on luotu.

1990-luvun alussa Calvin Klein toi markkinoille vallankumoukselliset tuoksut Obsession ja Eternity, joista on tullut legendaarisia tuoksuja ja jotka ovat vahvistaneet Calvin Kleinin asemaa johtavana globaalina brändinä. Calvin Klein-tuoksut luodaan yhteistyössä johtavien parfymistien kanssa ympäri maailmaa ja maailman johtavan kosmetiikkayrityksen Coty: n alaisuudessa.

Arvostelu Calvin Klein Euphoria Men